FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Duckadam: "Problema căpitanilor e inventată. Doar la Steaua se vorbeşte despre aşa ceva!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Helmuth Duckadam, preşedintele Stelei, a discutat despre situaţia căpitanilor de la echipă şi despre absenţa suporterilor de la stadion.

"Problema căpitanilor la Steaua este un subiect inventat de presă, pentru că atrage cititorii. Nu am văzut să se discute despre acest subiect şi la alte echipe. Marius Lăcătuş decide cine e căpitan, împreună cu jucătorii. Deocamdată avem un fotbalist care poartă această banderolă şi îşi face datoria aşa cum trebuie", a declarat Duckadam.

"Era de aşteptat să fie suporteri mai puţini la stadion, mai ales după înfrîngere cu Dinamo. Apoi, meciurile cu Pandurii şi Sportul au fost programate...nu foarte fericit pentru noi, în timpul săptămînii cînd lumea are treabă, vine de la muncă. Eu sper că de acum încolo, stadionul să fie plin", a adăugat Duckadam, la sportro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
iohannfus
iohannfus  •  29 Octombrie 2010, 13:20

taci mah pui de dac (Helmuth) ca nu e inventata ... inventata e echipa aia la care activezi tu cu cele mai inalte realizari de pe piscurile fotbalistice ... a dat albanezul 666 de euro pt stirea asta ca sa aiba cum sa se justifice ... n'are stana berbec, numai miorite amarite cu coada ridicata ... asta e stirea

bigbelly
bigbelly  •  29 Octombrie 2010, 11:46

...e inventata de MortiMer Stoica. Ia fa tu Helmuth in asa fel incat sa fii invitat in vreo emisiune la un loc cu mascariciu' ala, iar intr-o pauza de publicitate du-te langa el, arata-i cat esti de mare si stramba-te la el un pic, eventual fa-te ca ai si draci... Fac pariu ca dup-aia nu-i mai auzim gura decat despre lotul de darts si de performantele celui de floreta feminin !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează