FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Helmuth Duckadam şochează: "E ilegal ce se întîmplă la Petrolul! Nu mă surprinde că a venit DIICOT-ul"

FOTO: observatorph.ro
FOTO: observatorph.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 14:28

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, nu a fost surprins de faptul că Procurorii DIICOT a descins în acestă dimineaţă la sediul clubului Petrolul Ploieşti, unde există suspiciuni că s-a făcut o evaziune fiscală. 

Oficialului Stelei nu i se pare normal ca anumite cluburi să fie finanţate din bani publici.

"Sincer, nu m-a surprins ce s-a petrecut la Ploieşti. Nu se va mai putea finanţa şi nu e corect să se finanţeze un club de către Consiliul Local, practic e o ilegalitate.

Un patron investeşte şi alte echipe joacă pe bani publici? Mi se pare inechitabil", a spus Helmuth Duckadam la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
aleu
aleu  •  26 Noiembrie 2014, 13:29
Postat de turbozero pe 25 Noiembrie 2014, 19:06

ai uitat de tg mures

Pai vezi ca esti ffff prost.. De unde stii tu cum se finanteaza Craiova?? S-a tot explicat dar esti purtator de creier..ilegal. Stai jos!!!

miki23
miki23  •  26 Noiembrie 2014, 10:43

Milogu asta de ducadam care il lingencur pe cioban sa trezit si el vorbind .Ilegal esti tu milogule care ii speli eceul lui becali.

blue_man
blue_man  •  25 Noiembrie 2014, 20:01
Postat de echilibrat pe 25 Noiembrie 2014, 17:12

Domnu' Duckadam - corect, finantarea unui club de la buget local e ilegala. Da' cu terenurile alea luate cu japca de la MApN de Becali ce se intimpla ? Pai Becali fura bunuri publice si finanteaza fotbalul, da' la Ploiesti e ilegal ca banul public sa ajunga la fotbal : pai e corect ? Da' cind bancile de stat - Bancorex - tot dadeau bani la Steaua era corect ? Vezi-ti omule de mafiotul tau, si lasa-i pe mafiotii din Ploiesti in pace.

Esti pr0st cu spume fratele meu..Pai banii aceia care i-a castigat de pe urma terenurilor din afacerea cu MAPN,au fost recuperati de catre statul roman.Iar faza cu Bancorex,nu era decat o sponsorizare dintre multe altele existente pe atunci la Steaua.Nimic altceva.Tricourile aveau imprimate numele respectiv pe tricouri,fapt ce nu s-a intamplat decat foarte rar la Steaua!Bancorex si-a facut firma pe spinarea Stelei,nu Steaua a facut avere pe spinarea Bancorexului..Oricum,ce se intampla la Ploiesti,nu este in regula,stai linistit.Imi amintesc de acel stat de plata,cu premierea pentru castigarea Cupei Romaniei,pe care erau trecute anumite persoane din primarie cu sume mai mari decat jucatorii..

Vezi toate comentariile (71)
Comentează