FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 0-0

Hermannstadt - Dinamo 0-0 // Claudiu Niculescu nu înțelege o decizie a lui Rednic: „E clar că Montini trebuie să joace acolo”

Claudiu Niculescu // foto: GSP
Claudiu Niculescu // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 20:34

Claudiu Niculescu, 42 de ani, nu înțelege de ce Mircea Rednic nu-l folosește pe Mattia Montini în avanposturi, deși acesta este golgeterul la zi al echipei.

În remiza cu Hermannstadt, 0-0, italianul a fost folosit tot pe postul de mijlocaș dreapta, poziție pe care Rednic l-a folosit extrem de des în acest an: „Îl văd pe Montini atacant. E clar că el trebuie să joace în față, de acolo a și marcat toate golurile”, a spus Niculescu, la TV Digi Sport.

12 goluria reușit Montini pentru Dinamo în acest sezon

Niculescu, antrenor la Dinamo timp de trei meciuri în acest sezon, a vorbit apoi și despre strategia pusă la cale de Mircea Rednic pentru campionatul viitor.

 „Cred că Rednic va aduce mai mult de 4-5 jucători. Vara ar putea găsi jucători mai buni, dar nu știu care va fi bugetul. Cu siguranță va aduce jucători mai buni decât în iarnă. E clar că Dinamo trebuie să se întărească!”, a mai spus fostul atacant de legendă al lui Dinamo. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  16 Mai 2019, 16:58

Nu înțelege nimeni .Rednic ori *** ori se face .pai atâta timp când un jucător Îți dă randament maxim pe postul ăla ,tu vi și îl schimbi? Mă mir ca nu la pus fundaș!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  16 Mai 2019, 09:22

"In vara va aduce jucatori mai buni..."Teoretic,daca are bani ii aduce din timp si poate sa faca pregatirea de vara cu ei!Dar cum nu are buget de transferari,va aduce jucatorii mai buni doar in septembrie-dupa incheierea perioadei de mercato in campionatele cu bani multi-cand la noi va fi deja etapa a zecea-si pana se integreaza aia-daca se integreaza-iar... nu mai prinde play off!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  16 Mai 2019, 09:17

Claudiu stai bland ,daca juca asa cum spui tu sigur marca si nu era in regula ,asa vorba de la Cluj "omenie"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează