LIGA 1    •   FC VASLUI

Hizo a condus primul antrenament la Vaslui: "Avem şanse la titlu!"

Ovidiu Ioaniţoaia

Nu Craiovei!

Articol de — Cristian Lapa Vineri, 08 Octombrie 2010

Antrenorul Viorel Hizo a condus prima şedinţă de pregătire, după ce spaniolul Lopez Caro a fost suspendat de Consiliul de Administraţie al clubului. Spaniolul va fi cercetat disciplinar.

 

"Mi-am dorit să revin în Liga 1! Am vorbit în permanenţă cu domnul Adrian Porumboiu. Vasluiul e o echipă cu un lot valoros şi poate reveni în lupta pentru podium. Trebuie să lucrăm cît mai bine pentru a ieşi din pasa proastă şi avem şanse la titlu", a spus "Dulăul".

Tehnicianul a discutat înaintea antrenamnetului cu jucătorii, în special cu Wesley şi cu Gabriel Cînu. În timpul antrenamentului a îmbinat exerciţiile fizice cu cele cu mingea.

Hizo a fost ajutat de cel care va ocupa funcţia de antrenor secund, Dorin Zotincă, iar portarii s-au pregătit cu Ioan Mangec, antrenorul de portari revenind asupra deciziei de a demisiona.

Mangeac a părăsit ieri antrenamentul refuzînd să mai colaboreze cu Juan Ramon Lopez Caro. Ibericul a fost nevoit să antreneze singur echipa, după ce secunzii săi şi-au reziliat contractele cu gruparea moldavă.

Comentarii (6 ) Adaugă comentariu

xstyle  •  08 Octombrie 2010, 22:01

Hizo =)) face si asta treaba rau de tot:)) Mai bine chema 'racu odata pe Grigoras.. ala chiar facea treaba :)

sorinache  •  08 Octombrie 2010, 21:34

Nea Vio, sa intelegem ca ti-a dat masina inapoi?

pohfala  •  08 Octombrie 2010, 20:38

m-am spart de ris, a venit mantaua de vreme rea a tuturor echipelor romane, antenorul care nu a refuzat pe nimeni niciodata :))) Sper sa-i dea Caro in tribunal sa se invete minte Porumboiu ce inseamna un contract semnat!

hartibaciu  •  08 Octombrie 2010, 19:56

Ha-ha-ha! Dupa un loser spaniol, acum Porumbiste are unul din Marginime! Unul de casa, disponibil intotdeauna! Renumit pentru ca are o singura idee tactica: ruperea jucatorilor cu pregatirea fizica. Eh, dar tot e mai bun decat panarama aia cu CV mincinos. Si pentru desteptii nationalisti: singura calitate in plus a antrenorilor romani este ca sunt( unii dintre ei) agreati de sistem. Ca valoric, vai de mama lor!

tepesvlad2004  •  08 Octombrie 2010, 19:14

Foarte bine, tot un antrenor roman e mai bun , mult succes Hizo. Pacat de Vaslui ca sa bagat multi bani la echipa , speram sa isi revina. Hai Romania!!!

dany846  •  08 Octombrie 2010, 18:54

Eeeeeeeeeee . Ce-l mai fericit pentru ca a plecat Carooooo si venit Hizo !

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii

1500 de caractere ramase