FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Hizo a condus primul antrenament la Vaslui: "Avem şanse la titlu!"

Articol de - Publicat vineri, 08 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Viorel Hizo a condus prima şedinţă de pregătire, după ce spaniolul Lopez Caro a fost suspendat de Consiliul de Administraţie al clubului. Spaniolul va fi cercetat disciplinar.

 

"Mi-am dorit să revin în Liga 1! Am vorbit în permanenţă cu domnul Adrian Porumboiu. Vasluiul e o echipă cu un lot valoros şi poate reveni în lupta pentru podium. Trebuie să lucrăm cît mai bine pentru a ieşi din pasa proastă şi avem şanse la titlu", a spus "Dulăul".

Tehnicianul a discutat înaintea antrenamnetului cu jucătorii, în special cu Wesley şi cu Gabriel Cînu. În timpul antrenamentului a îmbinat exerciţiile fizice cu cele cu mingea.

Hizo a fost ajutat de cel care va ocupa funcţia de antrenor secund, Dorin Zotincă, iar portarii s-au pregătit cu Ioan Mangec, antrenorul de portari revenind asupra deciziei de a demisiona.

Mangeac a părăsit ieri antrenamentul refuzînd să mai colaboreze cu Juan Ramon Lopez Caro. Ibericul a fost nevoit să antreneze singur echipa, după ce secunzii săi şi-au reziliat contractele cu gruparea moldavă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
xstyle
xstyle  •  08 Octombrie 2010, 22:01

Hizo =)) face si asta treaba rau de tot:)) Mai bine chema 'racu odata pe Grigoras.. ala chiar facea treaba :)

sorinache
sorinache  •  08 Octombrie 2010, 21:34

Nea Vio, sa intelegem ca ti-a dat masina inapoi?

pohfala
pohfala  •  08 Octombrie 2010, 20:38

m-am spart de ris, a venit mantaua de vreme rea a tuturor echipelor romane, antenorul care nu a refuzat pe nimeni niciodata :))) Sper sa-i dea Caro in tribunal sa se invete minte Porumboiu ce inseamna un contract semnat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează