FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CRAIOVA 0-3

Hizo: "Decizia Federaţiei de a aduce un arbitru din Republica Moldova e aberantă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2009 00:00

Viorel Hizo nu înţelege decizia Comisie Centrale a Arbitrilor de a delega "fluieraşi" din Republica Moldova pentru meciul din etapa viitoare, cu FC Vaslui:

"Decizia Federaţiei de a aduce un arbitru din Republica Moldova e aberantă, e ultimul lucru care se putea întîmpla în acest campionat. Nu e posibil ca arbitri ca Balaj sau Tudor să conducă în eşaloanele inferioare şi noi să aducem un arbitru din Republica Moldova", a spus Hizo la conferinţa de presă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  24 Mai 2009, 17:00

Du-te tataie si plimba-ti nepotii! Ti-a trecut vremea desi tragi cu dintii de timp. ECHIPA a fost inferioara Craiovei, nu arbitrul! Dar asa stiti, astia din generatia a "n"-a sa va "justificati" esecurile.

dcasanovax
dcasanovax  •  24 Mai 2009, 15:28

ideea era sa nu punem arbitrii romani. deci ce rezolvam? e ff important meciul cu vaslui vrem un neamt corect

 •  24 Mai 2009, 14:33

Dulau-pulalau!Ce au arbitri?Fa-ti jokul pe teren,arata ce stiu discipoliii tai,pe urma da cu parerea!!!M-a f...t in gura voastra de r...imputiti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează