FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII 0-1

Hora are probleme mari după faultul lui Stăncioiu » Iordănescu a lămurit situația golgheterului Ligii 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 22:53

Edward Iordănescu a vorbit despre meciul cîștigat de Pandurii pe terenul lui ASA, scor 1-0, și a dat mai multe detalii despre accidentarea lui Hora de la penalty (Detalii AICI).

"Sper să nu mai stau vreodată în tribună. O să am grijă să mă cenzurez de acum încolo (n.r. antrenorul a fost suspendat două etape după eliminarea și protestele din meciul cu Dinamo, din etapa a 22-a).

Important e că am cîștigat azi. A fost un meci dificil, de uzură. De acum începe o cursă nebună pentru a pune puncte în plus. Am muncit mult azi și pentru asta îi felicit pe băieți. N-am jucat la cel mai înalt nivel. Salut atitudinea băieților și organizarea.

Hora are glezna umflată, e butuc. Dar sigur n-a fost intenție la Stăncioiu. S-a făzut că a fost un atac agresiv, dar nu vreau să mai comentez pentru că îmi e suficient cît am stat în tribune", a spus Edward Iordănescu la Dolcesport.

Hora a vorbit și el despre accidentare: "Vedem zilele acestea ce va fi. Voi face o radiografie. Nu cred că a fost intenție, nici nu vreau să cred asta. Îmi pare rău că m-a prins pe mine. Au avut și ei nervi pentru că au pierdut acasă". 

"A fost un joc disputat, cu două echipe care își doresc să joace play-off-ul. A fost un meci greu. ASA e o echipă care merită să joace în play-off. Hora e în vestiar și are glezna umflată de jumătate de metru. S-a văzut clar că a fost fault"
Cristian Săpunaru

Citește și: Scandal la ASA - Pandurii » Proteste vehemente la un penalty dat de Balaj pentru oaspeți!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  13 Februarie 2016, 09:00

Singura sa problema,ca și a Boului pe nume Edi Iordanescu este ca este...un ***,*** iordanescu Jr. ca și ...FRAIERUL de Sapunaru(prietenii și vecinii știu de ce!!!),iar problema *** de balaj-ti-e și scârbă sa îi scrii numele!-este ca, inca,este...viu!***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  13 Februarie 2016, 07:13

hora are glezna de juma de metru si o piatra la ficat! oameni seriosi. cand a cazut din saritura a picat stramb cu piciorul, de ce nu sunteti barbati?!

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Februarie 2016, 01:44

Sapunaru: " Hora e in vestiar si are glezna umflata de JUMATATE de METRU " :)))) Cristiiii, baaa Cristiiii, mai taie draq din ele :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează