FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-2

Horoba: "Arbitrajul din meciul cu Dinamo compromite fotbalul românesc! A fost o ruşine!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, acuză arbitrajul lui Marian Balaci în partida de ieri, cu Dinamo şi spune că prestaţia centralului a fost scandaloasă.

"Arbitrajul de la Dinamo - Gaz Metan compromite fotbalul românesc. Marian Balaci pătează numele de Balaci. Aganovici a fost tras vizibil de tricou în careul lui Dinamo, dar nouă nu ni s-a dat penalty. Arbitraj scandalos, mai ales în repriza a doua! Nu ştiu ce l-a determinat să procedeze în acest mod, habar n-am ce interese a avut.

Poţi să greşeşti o dată, de două ori, dar în toată repriza secundă a făcut-o într-o singură direcţie. I-a tras după el şi pe tuşieri. Orice atac al nostru era fault în atac şi nu ne-a mai lăsat să jucăm nimic", a comentat Horoba la SPT FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  31 Octombrie 2010, 22:43

jalnici dinamovistii

lau72
lau72  •  30 Octombrie 2010, 21:38

Offsaid la golul 2 al Gazului !

fandinamo01
fandinamo01  •  30 Octombrie 2010, 20:52

badeadorian@ sti cumva ce rezultat a fost la dinamo-rapid? aseara daca ai vazut cumva meciul.. dinamo-gaz metan ai fi observat ca, marius niculae a fost oprit de la marcarea unui gol ca si facut pe motiv de offside? care a fost inexistent] o da; si golul 2 al mediasului a fost din offside este facut stop cadru pe aceea centrare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează