FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Houssine Kharja a vorbit despre viitorul său: "Am avut o discuție cu MM Stoica"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 20:49

Mijlocașul Houssine Kharja a anunțat că este în discuții cu conducătorii Stelei în ceea ce privește rezilierea contractului. Jucătorul de 33 de ani a spus că totul se va rezolva când va reveni din vacanță. 

"Sunt sub contract cu Steaua până pe 31 august. Am avut o discuție cu Mihai Stoica înainte să plec în vacanță, și cu președintele, de asemenea. Mi-au spus că vor să termine contractul cu mine mai devreme.

Nu am ajuns încă la o înțelegere, eu sunt în vacanță și nu am vorbit despre asta. Probabil că în iulie vom vorbi toate aspectele.

Eu sunt încântat de experiența de la Steaua, mi-au plăcut oamenii de la Steaua, orașul. Am avut acea accidentare și mi-a fost greu să mă întorc pe terenul de joc și apoi nu am primit prea multe șanse de a continua. Dacă voi fi dorit în continuare, voi continua.

Eu mi-am primit toate salariile pe care le aveam de luat. Mă voi întoarce în București în iunie și Steaua va hotărî dacă mă va mai plăti pentru restul contractului", a spus Kharja pentru Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
bumix
bumix  •  25 Mai 2016, 10:30

karja e mai bun ca toti la mijloc dar de pe banca nu poate demonstra asta. BOUrceanu nu placa de la steaua nici daca -i jumate de salar , nici daca nu-i da deloc , nici daca-i pune si o TAXA la intrare

1056405621096363
Nicolae Barboiu  •  24 Mai 2016, 22:17
Postat de a.c.a.b_st pe 24 Mai 2016, 22:07

Dacă Ando-i deștept il ia de sub nasul ciobanului.

vezi-ti de treaba ca nu are Negoita bani....doar daca ar accepta un salariu de 5-6000/an,ceea ce cred ca nu ar accepta Kharja,el vrea si liberi de contract si cu salarii mici!!

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  24 Mai 2016, 22:07

Dacă Ando-i deștept il ia de sub nasul ciobanului.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close