FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

I-a dat cu flit Anei! Moment uluitor la un transfer din această vară » OUT de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 mai 2017 00:00

 Plecarea lui Reghe o scoate pe nevasta lui din afacerile FCSB. În trecut, Dică a avut de suferit din cauza influenței Anamariei.

Budescu, Teixeira, Morais, Deac. Plus polonezul Wilusz. Ce au în comun toate țintele FCSB pentru campania asta de achiziții? Niciunul nu e reprezentat de Anamaria Prodan! Ceea ce constituie un eveniment, în condițiile în care agentul obișnuia să fie implicat în majoritatea afacerilor pe care le realizau roș-albaștrii.

Totul a început după plecarea lui Laurențiu Reghecampf în Emirate! Dică a făcut parte din staff-ul lui Gâlcă și din al lui Rădoi, ambii care au suferit din cauza influenței familiei Reghecampf.

Ultimul eveniment a avut loc în această vară, la transferul lui Larie. Fotbalistul i-a dat cu flit Anamariei când a fost sunat să vină la FCSB. Tot ce a urmat se poate citi din zori, la chioșcuri, și acum pe platforma Gazeta Digitală.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

» Cadou pentru fani! Cine vine în locul lui Hanca la Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
mmvv80
mmvv80  •  27 Mai 2017, 13:10

becali e fidel si e de cuvant hahahah . tre sa ai incredere in el ca te arde el cumva ... pana la urma

piet
piet  •  27 Mai 2017, 11:16

satirycoi rezistentul -pseudointeligenticus esti cumva baietelul acela care sta la cinci in piata la galceava, ori un ucenic la stana ,guraliv si imbucalat tatuat cu insemnele vivandierelor de profesie care insoteau armatele .

martinpen
martinpen  •  27 Mai 2017, 09:32
Postat de satyricon pe 27 Mai 2017, 02:52

"Domnilor"de la gazeta psd in adn sa va spun un secret, nici un agent oricat de bun nu poate avea toti jucatorii din lume! In plus NU "a inceput totul" dupa plecarea lui Reghe. Pe Budescu si pe Texeira vrea ciobanu sa-i aduca de ani buni. Ne-ati intoxicat in iarna cu aducerea lui Budescu. Morais a fost cumparat din iarna cand inca mai era Reghe la echipa. Deac la fel ... Gata linistiti-va, ati reusit sa-l indepartati pe Reghe, puteti sa va odihniti in a inventa subiecte.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează