FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

I-a luat la rând! » Becali a făcut praf doi titulari, dar l-a scuzat pe cel mai hulit de public: "Unde se crede, la fotbal la sală?! Suntem vai steaua noastră!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 11:02

Gigi Becali a analizat prestațiile fotbaliștilor săi în acest început de sezon, însă nu a avut doar cuvinte de laudă. Florin Tănase, unul dintre fotbaliștii transferați în această vară a fost principala țintă a patronului Stelei.

"Jucătorii Stelei sunt bine plătiți, asta e meseria lor, nu am de ce să dau prime speciale pentru meciul cu Villareal", a spus Becali într-o intervenție la televiziunea sportro, înainte de a-i analiza rând pe rând pe fotbaliștii lui Reghecampf.

1. Florin Tănase: "Unde se trezește? La fotbal la sală, cu călcâie? Parcă dansează, nu era așa la Viitorul!"

2. De Amorim, Boldrin: "Hai să zicem, mai am răbdare, lor le tremură picioarele, că nu au făcut niciodată așa antrenamente."

3. Momcilovici, Adi Popa, Enache, Tamaș: "Momcilovici își dă viața, Popa își dă mereu viața, nu am ce să-i reproșez, Enache mai greșește, dar și el își dă viața, nu am ce să-i spun, nici lui Tamaș nu am ce să îi spun."

4. Moke: "Vreau mai multă dăruire de la el."

5. Vlad Achim: "La primele două meciuri s-a dăruit, acum nu-l mai văd. Te-am adus la Steaua să dormi pe teren? Joacă, mă, fotbal! Vreau să alergi 11, 12 kilometri."

6. Muniru: "Văd că Muniru recuperează. Am vorbit și cu Reghe și mi-a zis și el: «o să ne apucăm să jucăm și cu Muniru, că el recuperează, se dăruiește!»"

7. Jakolis: "De Jakolis nu pot spune nimic deocamdată, dar stați să vedem, că vin la Steaua, joacă un meci, iar după..."

8. Toșca: "Pentru Toșca am avut ofertă de 2,5 milioane. Dar asta ne mai trebuia, să-l dăm și pe Toșca, pentru că suntem vai de steaua noastră cu fundașii centrali!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  27 Septembrie 2016, 17:53

Daca reusa sa-l vanda pe Tosca cu 2,5 mil.euro puteam spune ca Becali se pricepe la fotbal :-))) Tosca este cel mai slab fundas central din istoria acestei echipe,dar are o scuza,el nu este fundas central.Nu a existat meci in acest sezon in care sa nu fi gresit grav(in 85% dintre meciuile jucate sa luat gol din cauza lui),Steaua a jucat fotbal doar in perioada in care Tosca a fost accidentat. Mitrea este cu 3 clase peste el pe postul de fundas central. Dar vinovatul principal este antrenorul,foloseste jucatorii total aiurea.Tamas fundas dreapta cu toate ca este cel mai bun fundas central din Romania, Enache fundas dreapta dar el este mijlocas,Moke fundas central din inchizator,Tosca fundas central din fundas de banda,Mitrea fundas stanga cand el joaca in centru,Aganovici fundas dreapta sau stanga in loc de mijlocas,Boldrin mijlocas ofensiv in loc de inchizator,Tanase atacant in loc de mijlocas stanga...si continuam asa cu toti din lot(Achim,Ov.PopescuTudorie...etc),singurii care joaca pe posturile lor in momentul de fata sunt doar portarii :-))

sibelius
sibelius  •  27 Septembrie 2016, 16:07
Postat de ortega pe 27 Septembrie 2016, 12:22

Văd că la *** e cu dăruitul ... Toți se dăruiesc , mai mult sau mai puțin ... Hai să-i dăruiesc și eu pe toți Mogoșoii cu un pic de brânză ... Prin esofag ...

Stim ca iti plac baietii, dar poti incerca tehnici mai finute de agatare.

lecram55
lecram55  •  27 Septembrie 2016, 15:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează