FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

I-ar putea pierde gratis » Steaua negociază prelungirea contractelor cu cei mai importanţi doi jucători!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 septembrie 2013 12:46

Steaua riscă să piardă gratis cîteva piese de bază, astfel că oficialii campioanei au demarat negocierile pentru a prelungi contractele a doi titulari.

"Sînt doi jucători cu care se discută pentru prelungirea contractului. Nu trebuie să ne facem foarte multe probleme", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

Cel mai probabil fotbaliştii la care se referă antrenorul Stelei sînt Ciprian Tătăruşanu şi Alex Bourceanu, ale căror angajamente expiră vara viitoare. Impresarul căpitanului roş-albaştrilor este chiar Anamaria Prodan, soţia antrenorului. Tătăruşanu e reprezentat de Florin Iacob.

Dacă cei doi nu acceptă propunerile roş-albaştrilor, în iarnă pot semna cu orice echipă, fiind în ultimele 6 luni de contract. Ambii îşi doresc sume mai mari decît cele primite de nou veniţii Varela şi Kapetanos, care încasează cîte 240.000 de euro pe an.

"Steaua creşte din punct de vedere financiar, dar şi din punctul de vedere al valorii jucătorilor. Dorinţa noastră este să ne calificăm în primăvara Ligii Campionilor", a mai spus Reghecampf.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
strauss.
strauss.  •  23 Septembrie 2013, 20:30
Postat de kilimanjaro pe 23 Septembrie 2013, 16:31

Tătărușanu e ca vremea, schimbator. Poate apăra o minge grea și în secunda doi să scape una ușoară printre picioare. Nu te poți baza pe el,d eci nu e, clar, pentru o echipă mare. Bourceanu, în schimb poate prinde ceva de nivelul lui Schalke, Swansea... cu puțin noroc.

si eu zic la fel...Tatarusanu nu e o pierdere ....Steaua ar putea sa incerce sa-l i-a pe Kuciak ( LEGIA V.).

klaussim007
klaussim007  •  23 Septembrie 2013, 19:20

merita toti titularii salarii marite daca rezervele au mai mult ca ei, e logic pt oricine

speedy73
speedy73  •  23 Septembrie 2013, 17:57
Postat de rila pe 23 Septembrie 2013, 15:03

pe lista cu jucatori importanti ar trebui scris doar bourceanu...la ce gafe face tatarusanu in ultimul timp...medias-schalke-botosani...spun multe despre valoarea lui,pentru ca un portar care este titularul nationalei romaniei la care joaca si apara la campioana romaniei trebuia sa plece de mult in strainatate dar nimeni nu se inghesiue... oare de ce ?

aici nu e vorba de valoare. e vorba despre un principiu. varela si kapetanos au cele mai mari salarii (cu exceptia lui Piovaccari, dar la el "grosul" vine de la Sampdoria) si freaca banca de rezerve cu brio; in plus, nu au avut nici o contributie la performantele stelei de sezonul trecut si vara asta. Tatarusanu, Bourceanu, Pintilii, Tanase, Szukala, Latovlevici, Chipciu (ca sa ii pomenesc pe cei mai importanti) joaca titulari si si-au rupt picioarele (Chipciu la propriu) pt ca echipa sa ajunga aici. Normal ar fi sa primeasca salarii mai mari...sau sa fie lasati sa plece acolo unde pot fi platiti.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează