FOTBAL  »  Superliga  »  CARTONAȘE

I-au copiat stilul lui Contra » Dinamoviștii sunt cei mai agresivi din Liga 1!

Articol de , - Publicat sambata, 26 august 2017 10:28

Dinamo a încasat cele mai multe cartonașe în acest sezon și este pe ultimul loc în clasamentul fair-play al Ligii 1. Cea mai cuminte echipă este Chiajna.

Alb-roșiii își caută momentan forma, meciurile făcute de elevii lui Contra fiind sinusoidale în acest moment. Un lucru e însă sigur: Filip și compania sunt, în acest moment, cei mai agresivi fotbaliști din Liga 1, iar Dinamo este pe ultimul loc în clasamentul fair-play al primelor 7 runde scurse din campionat în curs.

Clasarea se calculează cu trei puncte de penalizare pentru fiecare cartonaș roșu încasat și un punct pentru fiecare "galben". Această atitudine a dinamoviștilor ar putea să fie amprenta antrenorului Cosmin Contra.

"Guriță" era recunoscut drept unul dintre cei mai agresivi fundași din Europa în perioada în care juca și și-a păstrat stilul și ca tehnician, echipele sale bazându-se, de-a lungul timpului, pe condiție fizică și joc foarte agresiv.

Liderii dau tonul

Primii doi căpitani ai "câinilor", Steliano Filip și Sergiu Hanca, au primit cele mai multe avertizări în acest sezon. Filip a fost deja suspendat pentru cumul de cartonașe și nu a jucat în înfrângerea de la Iași, cu Poli, scor 2-1.

Hanca este în acest moment cel mai bun marcator al lui Dinamo, cu trei goluri, reconfirmând forma bună de anul trecut, dar în victoria de acasă cu Sepsi, scor 1-0, gol marcat de Sergiu, acesta a încasat al patrulea "galben" și nu va intra cu Voluntari.

Pe lângă Hanca, și Romera va absenta cu FC Voluntari, acesta primind două etape de suspendare după ce a văzut "roșu" direct în meciul cu Sepsi. 

 

Nede și Stelu, cei mai răi

În sezonul trecut de Liga 1, cele mai multe cartonașe de la Dinamo au fost încasate de stoperul Ionuț Nedelcearu și de fundașul de bandă Steliano Filip. Ambii au încasat 9 "galbene", iar Filip a primit și un "roșu". 

5 "galbene" a primit Steliano Filip în acest sezon de Liga 1, fiind cel mai avertizat dinamovist

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
771545396317549
Eugen Iustin  •  26 August 2017, 11:26

Se numeste, ironic, Neputinta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close