FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 2-0

I se cere demisia, dar rămîne pozitiv » Flavius Stoican vede și o parte bună în conflictul cu galeria

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2015 11:38

Victoria cu Rapid nu a liniștit deloc apele la Dinamo. Fanii au continuat războiul cu Flavius Stoican, cerîndu-i acestuia demisia inclusiv la golurile marcate de propriii jucători.

Tehnicianul vede însă jumătatea plină a paharului. "Dacă pot scoate ceva pozitiv din asta, atunci este faptul că jucătorii sînt mai puțin apostrofați. Dacă e să fiu doar eu, eu pot duce această presiune și din partea familiei și a suporterilor", a spus Flavius Stoican după meci.

Pe parcursul partidei fanii dinamoviști au scandat "Demisia" în mai multe rînduri și " Dinamo sîntem noi".

Citește și

Suporterii dinamoviști continuă războiul » Ce mesaje au avut pentru Flavius Stoican și pentru jucători

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
vasy86le
vasy86le  •  13 Aprilie 2015, 16:55

Stoican ne pregateste o surpriza cu steaua, sa vezi ca nebunul castiga derby-ul si nu mai pleaca in veci de la Dinamo :))

zecs93
zecs93  •  12 Aprilie 2015, 22:32

stoicaneee ramane cum am stabilit: DEMISIA

zecs93
zecs93  •  12 Aprilie 2015, 22:32
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Aprilie 2015, 13:31

...gata ...dupa meciul cu noi ...*** ...dispare ..

Nici pomeneala mah, poate daca pierde in derby de romania sa plece, atunci sigur il da in suturi afara daca pierdem derbyul cu fosta Steaua ( actuala FCSB) !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează