FOTBAL  »  Superliga  »  IANCU ACUZĂ

Iancu, noi atacuri la adresa "Naşului": "Sandu e un nesimţit! Controlează arbitrii prin Cristi Balaj"

Mircea Sandu, preşedintele FRF
Mircea Sandu, preşedintele FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 30 mai 2012 13:44

Poli Timişoara nu a primit licenţă pentru Liga 1 din cauza datoriilor şi e într-o situaţie disperată. Marian Iancu continuă atacurile la adresa lui Mircea Sandu şi acuză o adevărată "caracatiţă" care conduce fotbalul românesc

"Există un grup de arbitrii condus de Balaj, controlat direct de Mircea Sandu, şi în niciun caz nu o să vedem mulţi ani de acum înainte performanţă la nivel internaţional.

Mircea Sandu este un nesimţit! Nu prin felul în care se comportă, ci pentru că tolerează acea clică în fruntea fotbalului românesc. Uite că dispare Craiova într-un mod cu totul şi cu totul oneros. E un sistem fără moralitate, care nu-şi pune întrebarea cum poţi exclude o astfel de echipă. Este ştiut faptul ca FC Timisoara a votat împotriva dezafilierii Craiovei", a declarat Iancu la Sport Total FM.

Marian Iancu a fost declarat persona non-grata de Comitetul Executiv. În aceeaşi şedinţă a CE, Universitatea Craiova a fost dezafiliată definitiv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
reality
reality  •  30 Mai 2012, 17:46

bun si? ce-i cu asta? ce e nou? nu vedeti ca asta e dependent de publicitate gratis pe tv si e din ce in ce mai gretos? nici cu Sandu nu imi e rusine, e un libidinos prin felul in care a scos din fotbal centre de selectie pentru tineret, acum le-a tinut pe bani multi au avut comisioane mari pentru documentele oneroase la transferurile jucatorilor de la Craiova si Timisoara, da' se termina si astea si cand cele doua centre nu mai produc e cam gata. Oricum eu unu nu votez pe nimeni in 10 iunie ca n-are rost, politicienii si-au dat examenul cu mine. Citeam la un candidat USL care pe ultimul loc la prioritati a spus si el ceva de sport si sprijin... cam putin nene Robu.

dinamir
dinamir  •  30 Mai 2012, 16:15

Pai Iancu acuza de cand s-a nascut!Asta s-a nascut acuzator!Tot respectul pentru Poli si fanii ei dar iancu i-a retrogradat prin potlogariile lui.El s-a crezut la Onesti unde a lasat oamenii pe drumuri fara servici.

ertyuiop
ertyuiop  •  30 Mai 2012, 16:10

Nasu e o metastaza pe fotbalul romanesc insa Iancu care e un nimeni in istoria fotbalului nostru

Vezi toate comentariile (5)
Comentează