FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "S-ar putea să vedeţi o echipă inedită sîmbătă seară"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a prefaţat meciul cu Dinamo, de sîmbătă seară, programat în "Ştefan cel Mare".

"Dinamo a venit pregătită, angajată, concentrată şi şi-a făcut jocul perfect la Brăneşti, dar în presă a apărut că a fost meci strategic. În nici un caz nu a fost aşa. S-ar putea să vedeţi o echipă inedită sîmbătă seară. Pînă atunci, îi lăsăm pe ei să îşi facă jocul mediatic şi comunicarea de care au nevoie", a afirmat Iancu la sportro.

"Mi se pare că CFR merge nepregătită în Ghencea. Este un semn de întrebare venirea lui Loţi în România. Eu aşa văd, ca investitor, această problemă"
, a mai spus Iancu despre partida Steaua-CFR Cluj.

Cu referire la eventuala aducere a lui Bozovici şi Lazăr, Iancu a spus: "Sîntem acoperiţi în zona aceea, iarna nu ne va prinde cu jucători aduşi în pripă. Ne-ar trebui un jucător centru-dreapta, dar este greu de găsit".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
johnny.tan29
johnny.tan29  •  25 Noiembrie 2010, 17:04

noi venim doar la premiul I nu suntem invata ti cu jumata ti de masura sau cu matinee iar k nr de suporteri chiar esti dus cu sorcova trb sa va mai nasteti de un milion de ori sa ne ajungeti dar nici atunci,ce dracu esti chior sau nu vezi,nu auzi

yo_jo
yo_jo  •  25 Noiembrie 2010, 16:38

pai fata de media voastra de 500 tot stam bine,cine-i curios sa vada o echipa de blatisti ca a voastra!

yo_jo
yo_jo  •  25 Noiembrie 2010, 16:37

pai fata de media voastra de 500 tot stam bine,cine-i curios sa vada o echipa de blatisti ca a voastra!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează