FOTBAL  »  Superliga  »  FIORENTINA

Ianis Hagi lăudat de un fost coleg de la Fiorentina: "Își va lua revanșa în România"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 17:38

Ianis Hagi (19 ani) n-a convins la Fiorentina și a fost răscumpărat de Viitorul, însă mijlocașul român l-a impresionat pe fostul său coleg de la Primavera, atacantul Gabriele Gori (18 ani).

" Ianis Hagi este un mare jucător! Poate că nu a avut suficent spațiu și nu a putut oferi ce-și dorea la Fiorentina, dar cu noi a fost tot timpul un băiat modest, de mare caracter.

Acum își va lua revanșa și își va arăta calitățile în România. Sunt sută la sută convins de calitățile lui", a spus Gabriele Gori în emisiunea Platinum de la postul Italia 7.

Viitorul a plătit în schimbul lui Ianis două milioane de euro, iar toscanii vor păstra între 20 și 30% din suma unui eventual transfer.

18 luni a stat Ianis la Fiorentina, unde a jucat doar două meciuri pentru prima echipă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează