FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREŞ

Ianis Zicu explică de ce nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor la Petrolul: ”Mi-am dat seama şi am plecat primul”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 22:13

Ianis Zicu s-a despărţit în vară de Petrolul, după doar un tur de campionat jucat în tricoul ”lupilor”, în care n-a reuşit să rupă gura tîrgului.

Jucătorul de 30 de ani a ales să meargă la Tîrgu Mureş, deşi a avut o ofertă şi din liga secundă din Turcia, aşa cum a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Digi Sport. ”N-am jucat niciodată într-o ligă inferioară mi-a fost greu să accept. Am vrut să joc toată cariera în prima ligă şi de-asta am venit la Tîrgu Mureş”, a explicat Zicu alegerea făcută.

Atacantul a vorbit şi despre perioada petrecută la Petrolul. Zicu nu este mîndru de ce a reuşit în tricoul ploieştenilor, explicînd şi unde a greşit. "Nu sînt mulţumit de ce am realizat în aceste luni. Dacă nu reuşeşti să marchezi asta contează cel mai mult. Îmi reproşez că nu am discutat dinainte să semnez poziţia pe care urma să fiu folosit. Am jucat în partea dreaptă, unde nu am jucat foarte mult în carieră. Aşteptările au fost foarte mari, am venit într-o perioadă în care Petrolul juca foarte bine. Din iarnă lucrurile nu au fost ok, echipa a scăzut din punct de vedere ofensiv. Eu mi-am dat seama şi am plecat primul", a declarat jucătorul.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (10)
madskills
madskills  •  24 Septembrie 2014, 10:16

auzi la sobolan..nu a discutat pozitia pe care sa joace...paaaai bine ma pacaliciule, asa face un fotbalist profesionist? Tu si eternul Luceafar neinteles, Marica, ce mai comentati legat de pozitii. Daca antrenorul te pun fundas sau portar, ACOLO joci !! Ca de aia esti platit bai gasco, sa joci fotbal. In contract scrie fotbalist, jucator profesionist, nu scrie atacant central.

hexess
hexess  •  24 Septembrie 2014, 09:06

Le zice Zicu! Numa' d'alea cu efect:))) Auzi, a plecat el... Grasane, trei saptamani te-au sunat aia sa te cheme la reziliere, tineai telefonul inchis sa mai bifezi o luna de contract degeaba, jambon oparit ce esti.

dincolodenori
dincolodenori  •  24 Septembrie 2014, 07:17

Zicule ,merg la fiecare meci al ASA-lui pe care-l joaca acasa ,,,,,esti bataia de joc a tribunei a-2-a ,fraiere toti rid de tine. Ai burta si conditie fizica precara,mai putine interviuri si mai multa munca taticle.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează