FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Ianis Zicu pune presiune înainte de CSMS Iași - Steaua: "Astra a făcut cinste fotbalului, sper ca și ei să arate asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 15:18

Ianis Zicu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la ASA Tîrgu Mureș în acest retur, dar regretă faptul că nu i-a putut bucura pe oamenii din oraș cu o victorie aseară. 

Atacantul speră însă ca CSMS Iași să-și joace corect șansele în ultima etapă, iar dacă vor pierde să o facă doar pe teren. 

"Aseara am pierdut pentru ca echipa no astra a jucat foarte slab(se intampla sa ai si zile mai putin bune)....sincer ne dorim sa castigam acest campionat doar pe teren...asa ca noi nu vrem sa obtinem puncte la masa verde pentru ca Astra a evoluat 5 minute pe final de joc cu un jucator care a fost eliminat si a jucat pana la sfarsitul partidei...

Felicit Astra pentru ca a fost echipa mai buna si pentru ca a facut cinste fotbalului..si sper ca si CSMS Iasi joi seara sa arate ca in Romania campionatul este pe drumul cel bun si jucatorii joaca 100% pentru a castiga...noi am fost o echipa corecta tot sezonul si ieri seara s a adeverit acest lucru...printr o infrangere este drept si ne pare foarte rau pentru oamenii din Targu Mures...

Dar daca am fi castigat cei de la Steaua sunt sigur ca ne ar fi acuzat ca Astra ne a dat meciul.....acum ramane sa vedem cum o sa fie meciul de la Iasi ...suporterii au nevoie de o ultima etapa corecta pentru ca in sezonul 2015-2016 sa vina din nou la stadion!Joi seara fotbalul romanesc poate sa inceapa o noua era", a scris Zicu pe Facebook. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Mai 2015, 17:15

LOGIC ZICULE CA IASI VA JUCA CORECT CHIAR DACA NU U MOTIVAATIE,NUMAI CA IASI NU ESTE ASTRA

mixmax
mixmax  •  25 Mai 2015, 16:36

hahaha...ce tupeu pe zicu sa minta ca ASA vrea sa cistige titlul pe teren. Pai daca era asa nu mai furau cu arbitri tot sezonul. Nici blatinamo n-a fost in stare sa fure atata pe vremea cand borcea controla toti arbitri si toate comisiile. Un dram de bun simt nu strica bah zicule. Daca tg.mures castiga titlul anul asta atunci asta este cel mai mincinos si trucat titlu de campioana de la infiintarea fotbalului in Romania si pana astazi!

halpinus.drogatus
halpinus.drogatus  •  25 Mai 2015, 16:34
Postat de nea_vanea.60 pe 25 Mai 2015, 16:30

ianis, dragule, mai bine onorai tu aseara clubul care te-a platit 1 an de zile! s-o bagi in ate de la 2 metri cu ea toata goala in fata stie si ionut mihai. dar stii cine este asta?! joaca la iasi si de la el astepti tu sa bata fcsb, dupa ce ai dormit aseara 80 de minute in papusoi. ori, poate ti-ai amintit ca esti si tu machidon?!

eu nu-mi dau seama daca tu descrii un film porno sau o faza de aseara

Vezi toate comentariile (4)
Comentează