FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iarăşi fără spectatori? » Steaua riscă să joace meciul cu Astra cu tribunele goale

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 23:15

Steaua riscă să afle mîine că va disputa cu porţile închise derby-ul cu Astra, de duminică seara.

Campioana României a jucat ultima dată în faţa propriilor suporteri acum 10 zile şi ar putea avea din nou parte de fani la un meci acasă abia peste 4 săptămîni. Mîine, Steaua va compărea în faţa Comisiei de Disciplină şi riscă să primească, din nou, porţi închise, pentru incidentele create de galerie la derby-ul cu Petrolul.

"N-am citit raportul observatorului de joc, l-am văzut pe cel al arbitrului şi cele mai multe fraze incriminează suporterii Petrolului, dar e adevărat că o frază se referă şi la galeria Stelei. Vom vedea miercuri ce decizie se va da", a declarat ieri Argăseală, la Dolce.

Steaua e club recidivist şi dacă va primi din nou interdiciţia de a avea fani în tribune, aceasta se va aplica la primul meci oficial de acasă, care va fi chiar derby-ul cu Astra, programat duminică seara.

După disputa cu trupa giurgiuveană, Steaua va disputa două jocuri în deplasare, cu Dinamo Kiev şi cu Oţelul, apoi se va întrerupe campionatul pentru meciurile echipei naţionale cu Ungaria şi Finlanda.

Încă 15.000 euro amendă
Clubul din Ghencea a primit o nouă sancţiune din partea UEFA, după incidentele de la Sofia, care au atras închiderea porţilor la debutul în Europa League, cu Aalborg. Pentru meciul cu Ludogoreţ, dar cel de la Bucureşti, Steaua a primit o amendă de 15.000 de euro, suma adăugîndu-se celei încasate iniţial, de 65.000 de euro.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Ne-a revenit moralul"
Lucian Sînmărtean spune că jucătorii sînt mult mai încrezători după victoria de la Ploieşti, coroborată şi cu cea din Europa League de joia trecută: "A fost un derby fabulos, s-a simţit presiunea incredibilă a publicului. Am făcut un joc foarte bun, sîntem mulţumiţi de ce-am realizat în ultima perioadă. Sîntem pe primul loc, acolo unde merităm, dar lumea să nu uite că Steaua e Steaua şi se luptă să fie mereu în fruntea clasamentului. Ne gîndim să cîştigăm un nou titlu de campioni, dar pînă atunci mai avem mult de muncit".

"Petrolul a fost mai slabă"
Golgeterul Ligii 1, dar şi al Stelei, Claudiu Keşeru, a vorbit despre derby-ul cîştigat cu Petrolul: "A fost un meci foarte greu, dar Petrolul a fost mai slabă din punct de vedere fizic. Şi-a revenit incredibil după ce am condus cu 2-0, chiar nu ne aşteptam să mai intre în joc. A fost o presiune mare pe umerii noştri, dar am intrat motivaţi şi am cîştigat pînă la urmă. Am fost încrezători în forţele noastre, chiar dacă eram un pic obosiţi am reuşit să facem un meci mare şi să rămînem în fruntea clasamentului".

Costea luat de radar
Chiar dacă nu mai joacă pentru Steaua, Mihai Costea încă este sub contract cu roş-albaştrii şi participă la antrenamente separate în Ghencea. În weekend-ul acesta a fost oprit de poliţie, aflîndu-se în bolidul lui de 85.000 de euro pe DN7 Piteşti - Rm. Vîlcea. Costea a fost surprins de poliţia rutieră după ce a condus cu 131 de kilometri pe oră în localitate. Fotbalistul de 26 de ani a rămas pieton pentru următoarele 90 de zile.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (24)
radianu
radianu  •  24 Septembrie 2014, 15:22

Nu suspendand arenele si amendand cluburile ii veti disciplina pe golanii din tribune!

inginera
inginera  •  24 Septembrie 2014, 00:16
Postat de rancidredneck pe 23 Septembrie 2014, 21:28

Cu firmele de paza nu poti face multe ca sunt felurile hotii de baga in stadion ... cel mai bine ar fi ca-n ANGLIA te-a prins = TOLERANTA ZERO = la puscarie si amenda de te ustura si-n cwr !

Scrie pe youtube borussia dortmund fans sa vezi acolo torte si fumigene :)))) auzi la el numai la romani. Sau mai bine iti dau eu link In toata europa exista torte fumigene petarde, ce e la noi e versiune de amatori pot spune :)) youtube.com/watch?v=Ccmw3GlofAM Si sunt zeci de filmulete din astea...

rancidredneck
rancidredneck  •  23 Septembrie 2014, 21:28
Postat de cracker pe 23 Septembrie 2014, 12:55

Dar pe firmele de paza si pe cei care stau si te verifica la intrarea in stadion cand le amendeaza? Cum intra cu tot felul de materiale pirotehnice? Sa fim seriosi ca sunt pe mana cu paza sau mai mult cu lucratorii de la stadioane, cu o zi inainte le dau alora materielele pirotehnice, si le gasesc lipite pe sub scaune sau pe la toalete....Sa explice firma de paza cum intra aia pe stadion cu ele daca nu sunt mana in mana cu ei.

Cu firmele de paza nu poti face multe ca sunt felurile hotii de baga in stadion ... cel mai bine ar fi ca-n ANGLIA te-a prins = TOLERANTA ZERO = la puscarie si amenda de te ustura si-n cwr !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close