FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 0-3

Iasmin Latovlevici reacţionează după criticile din ultima vreme: ”Mă motivează, sper să îmi demonstrez mie că nu sînt adevărate”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 19:01

Iasmin Latovlevici, fundaşul Stelei, a vorbit despre victoria echipei sale cu Oţelul, scor 3-0.
"Scorul poate spune că a fost un meci uşor, dar eu nu l-am simţit aşa pînă nu au luat cartonaş roşu. A fost greu să jucăm la ora 16:00, mai ales că noi sîntem obişnuiţi să o facem seara.

Şi terenul a fost mai tare, pentru că nu l-au udat, dar nu trebuie să găsim scuze. Sîntem fotbalişti, trebuie să jucăm oriunde. Era mai dificil meciul dacă ei rămîneau în unsprezece”, a spus Iasmin Latovlevici la Look TV.

Acesta a vorbit şi despre contractul său care expiră în vară, dar şi despre criticile pe care le-a primit după evoluţiile mai slabe din ultimul timp: "Deocamdată nu mă interesează să vorbesc despre prelungirea contractului. Oamenii pot spune orice, eu sînt bine, mă bucur că joc.

S-a tot vorbit despre mine că sînt într-o perioadă proastă, dar asta mă motivează şi sper să-mi demonstrez mie în primul rînd că nu e adevărat. Nu ştiu ce se va întîmpla din vară, dacă nu va fi Steaua, cu siguranţă nu va fi nici o altă echipă din România”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
blacksun_14
blacksun_14  •  05 Octombrie 2014, 20:33

norocul lui e ca a revenit dodel.Singurul motiv pentru care evoluatia sa cu cei de la kiev nu a dezamagit crunt, a fost prezenta lui tanase la toate fazele defensive si risipa de efort mare pe care a facut-o sa-i acopere zona in momentele de "uitare"

solomon_i
solomon_i  •  05 Octombrie 2014, 20:29

A dat un amarat de gol si iar a ajuns vedeta....!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Octombrie 2014, 20:19

Aia de la dinamo zagreb ce mai zic? E gata transferul? Sau nu vor sa joace si ei in 10? Ai naibii, se incapataneaza sa joace in 11......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează