FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Idolul fanilor dinamoviști regretă plecarea lui Andone și avertizează: "Dinamo se bate la retrogradare"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 20:02

Ioan Andone a fost demis astăzi de la Dinamo după ce a dus-o pe formația alb-roșie în situația de a fi mai aproape de play-out decât de play-off.

Florentin Petre regretă plecare lui Andone și îi avertizează pe conducătorii lui Dinamo că trebuie să se redreseze din mers pentru a nu se lupta la retrogradare.

"Îmi pare rău pentru nea Ando. El nu prea a avut foarte mult timp la dispoziție să-și pregătească jucătorii noi. Plus că Dinamo s-a despărțit de cei mai importanți fotbaliști din lot. E foarte greu pentru un antrenor să-și formeze un lot de jucători în acest mod. Dinamo e pierdut meciul cu Chiajna pe două greșeli la fazele fixe. Ca posesie și ca joc mi-a plăcut Dinamo, dar dacă mingea nu intră în poartă n-ai ce face.

E vina tuturor aici pentru că nu s-au organizat. În momentul când s-a terminat campionatul trebuiau să știe pe cine se vor baza. Antrenorul trebuia să știe cu cine va merge în cantonament. E o problemă destul de complicată pentru că eu ca fan cred că Dinamo se va bate la retrogradare. Dacă nu se organizează puțin va fi destul de dificil", a declarat Petre la TV Digi Sport.

Citește și: BREAKING NEWS Ioan Andone s-a despărțit de Dinamo! O glorie dinamovistă favorită să preia banca tehnică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fangigi
fangigi  •  15 Februarie 2017, 01:02

Conducerea vinde toti jucatorii cat de cat bunicei, nu-i aduce nimic la schimb, iar apoi il demite ca nu are rezultate? Genial!;))) Sa vedem la asemenea lot, ce giurumea de antrenor inconstient va prelua echipa!

dvd1
dvd1  •  14 Februarie 2017, 22:00

nu se bat la retrogradare, sint la retrogradare. Daca anul asta sa zicem au noroc si nu vor retrograda (o sa termine cam pe 10-11 in clasament) la anul retrogradeaza 100% indiferent ce antrenor, director, etc. va veni. Puteti sa pariati linistiti pe asta. Nu e nici un risc

pedro_nr1
pedro_nr1  •  14 Februarie 2017, 21:24

repetentii se bat la retrogradare, 100% Adevarat :) !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează