FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Ienei îl caracterizează pe noul antrenor al CSA și explică de ce nu "merge" Alibec la Steaua

Ion Ion, în centru, între Iordănescu și Răducanu
Ion Ion, în centru, între Iordănescu și Răducanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 09:24

Emeric Ienei (79 de ani) a vorbit despre numirea lui Ion Ion în funcția de antrenor al celor de la CSA Steaua București, formație care va evolua în următorul sezon în Liga a 4-a sau a 5-a.

"Eu îl ştiu bine pe Ion Ion, mi-a fost chiar jucător. Un fotbalist foarte bun, dar nu ştiu prea multe despre el ca tehnician. Nu ştiu ce a făcut în ultimul timp, pe unde a antrenat.

Rămâne de văzut şi ce jucători va aduce Lăcătuş la această echipă care se formează", a spus Ienei la TV Digi Sport.

Tehnicianul a vorbit și despre faptul că Denis Alibec e pus să execute loviturile de colț: "Alibec şi la Astra mai bătea cornere. Are însă un fizic bun, e nevoie de el acolo în faţă. Deocamdată nu s-a lucrat cu el individual încât să ajungă mai des în faţa porţii. Însă nici nu a fost pus în valoare de colegi".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
488248524671050
Vladimir Cinezan  •  10 Martie 2017, 15:59

Marcel Răducanu, Aelenei și Ion Ion ( Ozonel ) sunt trei dintre steliștii „crescuți” de antrenorul Francisc Fabian, un maestru al lucrului cu juniorii și copiii. A mai oferit și alți jucători buni echipelor divizionare. În ultimii ani ai vieții a lucrat la Turda.

digei
digei  •  10 Martie 2017, 13:39

Marcel Raducanu(dreapta) era de fapt atractia principala a celor care umpleau stadionul din Ghencea sau de oriune in Romania.Asa cum Dobrin a fost cel mai tehnic jucator al tuturor timpurilor Marcelinho a fost cel mai tehnic jucator pe care l-a dat Bucurestiul.Azi si unul si celalalt daca ar avea 22-25 de ani si as compara cu ceea ce avem acum la nivel mondial ar valora peste 70 de milioane fiecare.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Martie 2017, 11:14

OK ,dar care "merge"?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează