FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Ieşim la pensie tot cu Naşu şi Mitică şefi? "Gică Popescu n-are nici o şansă să-i ia locul lui Mircea Sandu!"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 iulie 2012 14:29

Gică Popescu a spus ieri că va candida în 2014 la alegerile pentru şefia FRF, dar Mitică Dragomir îi retează avîntul.

Ce spune preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal? "Gică Popescu va fi un candidat serios la şefia FRF la următoarele alegeri, însă îi va imposibil să-l bată pe Mircea Sandu! De ce? Pentru că Sandu e prea bun, e cel mai bun conducător pe care l-a avut fotbalul românesc! Şi mie mi-ar fi imposibil să-l înving".

Mitică a făcut publice şi motivele din cauza cărora Lupescu a fost nevoit să plece din FRF, acum activînd în structura UEFA.

"Ce să o mai dăm la întors? Lupescu a grăbit un pic lucrurile în privinţa succesiunii pentru postul de preşedinte al FRF. Ce înseamnă asta? Că a vrut prea repede să-i ia locul lui Mircea Sandu în fruntea Federaţiei. Pentru asta a plătit. Trebuia să mai aibă răbdare deoarece Mircea Sandu a fost cel care l-a adus în FRF şi trebuia să crească pe lîngă el", a spus Dragomir.

"Mai e şi un al doilea motiv pentru care s-a rupt relaţia dintre cei doi. Lupescu a făcut jocuri de culise la alegerile de Comitet Executiv al UEFA pentru ca Mircea Sandu să nu fie ales. Sandu a aflat şi de aici...", a adăugat şeful LPF.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
petrusm
petrusm  •  14 Iulie 2013, 23:16

PE DIGI MITICA -ORACOLUL DE LA LIGA CINE IL SCHIMBA ? UNDE TREBUIA SA AJUNGA FOTBALUL ROMANESC , CAT DE JOS , PENTRU O SCHIMBARE ? CHIAR NU A AJUNS LIGA LU MITICA LA MINIMUM DE AUDIENTA SI CREDIBILITATE ? UNDE SUNT ADEVARATELE ECHIPE ALE FOTBALULUI ROMANESC : UNIVERSITATEA CRAIOVA , FC ARGES, POLITEHNICA TIMISOARA ? INCEARCA SA FACA NISTE CLONE FARA IDENTITATE SI SUPORTERI : RECAS TIMISOARA , CS U CV- OLGA -CRAIOVA , SUNT DE RASUL LUMII .....

cucuredu
cucuredu  •  24 Iulie 2012, 00:42

Pai o Javra apara pe alta! Cum un om de echilibru ca G.Popescu sa obtina o presidentie de federatie! se poate.... acesti mirsavi, murdaresc si imput fotbalul romanesc incontinuare! ce a putut creea comunismul decit dorul de scaun. Milogii nu vor ceda usor dar noi speram ca, cancerul si atacul cerebral sa-si faca efectul!!

merace
merace  •  22 Iulie 2012, 21:29

de-aia ia-au dat afara si pe TImisoara si pe Craiova, fiindca nu erau cu ei!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează