FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Iftime a stabilit cât îi va cere lui Becali pentru Moruțan: "Numai pe banii ăştia pleacă" » Ce spune Grozavu despre fotbalist

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2017 22:09

Olimpiu Moruțan este unul dintre cei mai doriți fotbaliști din România, iar FC Botoşani a primit deja oferte clare de la FCSB și CFR Cluj, dar și de la PSV (Olanda), Atalanta (Italia) și FC Bruges (Belgia). Cel mai probabil, acesta va continua să joace la echipa botoşăneană, cel puţin până în iarnă.

Valeriu Iftime spune că Moruțan va pleca în această vară doar contra unei sume de un milion de euro, plus procente dintr-un eventual transfer.

"Moruțan va rămâne la FC Botoşani. Numai dacă primesc o ofertă de nerefuzat va pleca acum. Când spun asta, mă refer la un milion de euro şi multe procente dintr-un eventual transfer. Aceasta este o ofertă de nerefuzat acum. Numai pe banii ăştia pleacă!

Noi credem că avem nevoie de acest copil, cum el are foarte mare nevoie de noi. Deocamdată el nu a jucat meci de meci, nu a marcat niciun gol şi orice echipă îl va «mânca» dacă va ajunge acolo. La noi încă are parte de respect şi oamenii îl ajută să se ridice. Într-o echipa mare, îl «mănâncă» ăştia cu haine cu tot. De asta spun că el nevoie de noi acum. Dacă noi îl vindem acum pe nişte bani şi el cedează, se va spune că vindem non-valori. Vrem să dăm un jucător care să ne poarte numele mai departe. Noi trebuie să-l facem titular al postului, după care va pleca", a declarat Valeriu Iftime.

grozavu l-a cerut pe moruțan la botoșani

Antrenorul Leo Grozavu este cel care l-a urmărit pe Moruțan şi a cerut conducerii să-l aducă la FC Botoșani. El este de părere că Olimpiu nu va ceda din cauza acestor oferte, chiar dacă are doar 18 ani.

"Eu îl cunosc de la 11 ani, eu l-am adus la Botoşani. El nu a apărut de undeva din lună. Eu îl cunosc foarte bine. Este un copil extraordinar de talentat, cu un psihic de mare campion. Psihicul îl ajută extraordinar. Eu am pus foarte multă presiune pe el, l-am testat în foarte multe situaţii şi este un copil care rezistă sub orice fel de presiune.

Sunt jucători cu mult mai multă experienţă că el, care nu rezistă aşa. Pentru mine asta înseamnă foarte mult. El dacă este clădit cum trebuie, este un talent al fotbalului românesc. Nu are cum să nu confirme. Singurul lucru pe care FC Botoşani trebuie să-l facă este să-i dea încredere să joace, iar el trebuie să se pregătească foarte bine, pentru că nu poţi juca aşa în orice condiţii", a adăugat Leo Grozavu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sexilian
sexilian  •  03 Iunie 2017, 07:29

daca stie sa numere doar pana la zece e bun la TARLA,pana acum au facut achizitii care numara pana la cinci......

samertx
samertx  •  02 Iunie 2017, 23:51
Postat de jack_the_stripper pe 02 Iunie 2017, 23:20

Tu zici multe... Și pe mâna cărui priceput trebuie dat Morutan? Cumva a pianistului de ziua a saptea?...

De ce ridici ștacheta, Jackie? Contra e absolut necesar să îl facă fotbalist pe tânărul ăla. Este același lucru cu tine citind dex online la fiecare propoziție scrisă. :))

timm
timm  •  02 Iunie 2017, 23:21
Postat de florin071 pe 02 Iunie 2017, 22:49

Cum poti ma sa ceri pe un jucator de 18 ani fara nici un gol marcat in laga 1 atatia bani??? Bai baieti...razvan marin a plecat in belgia pe 1,3 milioane. Dar razvan marin marcase ceva goluri si era cam cel mai bun de la viitorul si juca titular. Despre ce vorbim?????

Juca si in Nationala Romaniei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează