FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îi distruge jocul lui Nemec » Fotbalistul cu care golgeterul lui Dinamo nu se înțelege în acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 09:00

Nemec a marcat primul său gol din această stagiune, în eșecul de la Iași. Fix în jocul în care slovacul nu s-a întâlnit pe teren cu celălalt atacant dinamovist, Rivaldinho

Adam Nemec a fost cel mai important dinamovist, sezonul trecut, alături de Hanca, marcând 11 goluri în campionat. Evoluțiile sale bune au făcut ca pretențiile tuturor în noul sezon să crească considerabil. Slovacul nu a mai fost însă același atacant de anul trecut și a izbutit să înscrie prima oară abia în al 8-lea meci al său din această stagiune, în înfrângerea de la Iași. Și asta când nu a făcut pereche pe teren cu Rivaldinho!

Statistica arată că de fiecare dată când Nemec a jucat alături de fiul lui Rivaldo, Adam nu a reușit să marcheze. În Copou, el a deschis scorul devreme, în minutul 9, iar Rivaldinho a fost rezervă și l-a înlocuit chiar pe marcatorul golului în minutul 80.

Internaționalul slovac a reușit și o pasă de gol cu Gaz Metan, în victoria de acasă, scor 3-1. Adam i-a furnizat assist-ul lui Hanca la primul gol. Și de această dată, Riva a fost rezervă neutilizată.

În celelalte partide pe care le-a jucat alături de Rivaldinho, Nemec nu s-a evidențiat cu absolut nimic. 

 clipboard01

11.000 € pe lună câștigă Nemec la Dinamo

1 gol în 4 meciuri a marcat Rivaldinho în acest sezon de Liga 1

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
bogdany8
bogdany8  •  17 August 2017, 17:44

Mai trebuie adus cel putin un varf, Rivaldinho inafara de o executie personala cu Bilbao nu a demonstrat nimic, iar Nemec cand nu are langa el un atacant care sa-l puna in valoare, se vede lipsa ineficacitatii in gura portii, e iesit din forma, poate si pentru ca se astepta la un transfer in strainatate vara asta. E dezamagit. Oricum, ne trebuie 4 transferuri ( avand in vedere ca ne-a plecat Busuladzic,Albin,Bawab). Hai Negoo, forjeazaza mana in buzunar adanc.

vasy86le
vasy86le  •  16 August 2017, 22:39
Postat de unico_biancorossi pe 16 August 2017, 11:15

rectific Ș nu cu cfr, cu botosani a fost faza, in repriza a doua, la un corner perfect batut de hanca, rivaldinho nici nu l-a vazut pe nemec si s-a urcat pe el sa dea cu capul. l-a si lovit in saritura. e afon.

Rivaldinho avea dreptate, daca avea macar 1% din talentul tatului sau, ar fi fost cel mai bun,din Romania.

dinamo100
dinamo100  •  16 August 2017, 11:52

Se exagereaza, Nemec nu e un mare atacant. Nici Rivaldinho nu e. Uitati-va ce "tehnica rafinata" are Nemec si cum se izbeste de multe ori mingea de el ca de coltu' mesei!Problema cea mare a lui Negoita e ca nu a reusit sa-l vanda pe Nemec, ca sa-si plombeze bugetul. Sa nu uitam ca inainte de a veni la Dinamo Nemec nu inscrisese de vreo 3 ani! 11 goluri in campionatul Romaniei e cat vreo 3-4 goluri in campionatul Germaniei. Hai sa fim seriosi cu Nemec asta!...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează