FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îi face upgrade » Laurenţiu Reghecampf şi-a trimis secundul la cursul UEFA la care participă şi Flavius Stoican

Toni Petrea (primul din stînga)
Toni Petrea (primul din stînga)

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 aprilie 2014 12:06

Steaua urmăreşte jucători de valoare pentru a se întări la vară, dar campionii îşi upgradează şi staff-ul tehnic. Laurenţiu Reghecampf şi-a trimis secundul la un curs organizat de UEFA.Toni Petrea şi alţi 29 de antrenori români, printre care Flavius Stoican şi Claudiu Niculescu, au plecat la Nyon pentru a participa la un curs organizat de UEFA. Şeful delegaţiei române este Anghel Iordănescu, actualul director tehnic al FRF.

Reghecampf a explicat la televiziunea Sportro de ce secundul său a luat parte la acest eveniment: "Eu vreau ca şi colaboratorul meu să deţină licenţa Uefa Pro, trebuie să fim foarte bine pregătiţi".

Toni Petrea are trecut rapidist
Actualul secund al lui Reghecampf a jucat în trecut la Rapid, unde a fost antrenat de Răzvan Lucescu. Petrea a colaborat cu actualul tehnician al Stelei la Chiajna, dar şi la Snagov.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  22 Aprilie 2014, 12:45

Deci noi trimitem secundul si catelusii principalul....SI asta spune multe....

blacmen
blacmen  •  22 Aprilie 2014, 12:32

...ce dracu legatura are trecutul sau de rapidist cu faptu ca merge la cursurile de la Nyon??? ...cautati mereu sa creati conflicte artificiale!!! ...si ca fapt divers, omu' e stelist de mic... a jucat in liga a 2-a la Electromagnetica (Rapid 2) si vreo 2-3 jocuri in liga 1 la Rapid prin 2005, dar e stelist.... asa ca nu mai incercati sa puneti paie pe foc!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează