FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îi forţează mâna lui Negoiţă » Adrian Mutu promite prime mari, patronul dinamovist nu spune nimic

"Câinii roşii" s-au bucurat alături de fanii veniţi la Cluj pentru umilinţa aplicată CFR-ului

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2017 00:00

Adrian Mutu susţine că patronul va plăti prime mari de joc dinamoviştilor dacă vor termina pe primele două locuri, dar şeful de la RIN nu a promis nimic concret.

Adrian Mutu a fost foarte euforic după victoria la scor a lui Dinamo, de pe terenul CFR-ului, 3-0.

Directorul general al "câinilor", care tocmai şi-a prelungit înţelegerea scadentă în vară cu trupa din Ştefan cel Mare, a făcut şi o dezvăluire în premieră imediat după meciul din Gruia: "Sunt prime pentru titlu! Sunt prime foarte mari oferite de Ionuţ Negoiță, aşa cum nu au mai fost, atât pentru titlu, cât și pentru locul doi. Cred că merităm să fim pe primul loc după acest play-off extraordinar, pe care îl jucăm cu stil. Trebuie să ne bucurăm de primul loc!".

Încearcă "Briliantul" să profite de pasa bună a echipei pentru a-i forţa mâna patronului? Conform surselor Gazetei, Ionuţ Negoiţă nu şi-a dat OK-ul pentru a se plăti vreun ban pentru primele două locuri, ci doar a spus că ar fi dispus să discute la finalul sezonului despre un bonus suplimentar în caz că Dinamo se clasează pe unul dintre primele două locuri.

Au primele stipulate în contracte

"Câinii roşii" au stipulate în contracte prime pentru o clasare pe podium. Aceste clauze sunt stas pentru conducătorii din Ştefan cel Mare şi le introduc în toate contractele pe care fotbaliştii le semnează cu Dinamo, doar sumele diferă de la jucător la jucător.

Conform surselor din anturajul conducerii, cele mai mari prime pentru câştigarea titlului ar fi de aproximativ 10.000 €, locul doi fiind răsplătit cu 7.000 €, iar ultima treaptă a podiumului este remunerată cu 5.000 €.

Pe vremea lui Borcea curgeau banii

Primele pe care Ionuţ Negoiţă le plătește sunt infinit mai mici decât cele pe care le dădeau foştii patroni ai lui Dinamo.

În 2008, şeful de atunci al "haitei", Cristi Borcea, era dispus să plătească şi 150.000 de dolari pentru câştigarea titlului, primele de victorie pentru un simplu meci de campionat erau mai mari decât plăteşte acum Negoiţă o clasare pe ultima treaptă a podiumului: "6.000 de dolari e prima pentru meciul câştigat şi 2.000 de dolari pentru orice remiză. Vor fi prime între 120.000 şi 150.000 de dolari pentru fiecare jucător pentru că îmi doresc foarte mult să terminăm campionatul pe locul 1", anunţa Borcea în 2008.

4este cea mai bună clasare din campionat a lui Dinamo în era Negoiţă. O dată sub comanda lui Flavius Stoican (2013/2014) şi o dată sub Mircea Rednic (2015/2016)

3.500.000 € încasează din drepturi TV echipa care câştigă titlul de campioană în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
vasileschi
vasileschi  •  08 Mai 2017, 13:54
Postat de corsair83 pe 08 Mai 2017, 12:05

Mai sunt multi inteligenti asa ca tine? Ai coborat din copac si ai descoperit abia acum Liga 1? Asa de multi bani a dat avarul de Negoita de ne-au executat arbitrii vreo 3 etape consecutiv si am pierdut peste 10 puncte in sezonul regulat....sau acele puncte nu mai conteaza?

mai tampi , gsp a dat pe dinamo ca, cea mai executata echipa din campionat , tu te trezesti ca a dat bani la albitri , chiar nai alceva de lucru de cat sa postezi prostii .

corsair83
corsair83  •  08 Mai 2017, 12:35
Postat de andyandrei2015 pe 08 Mai 2017, 12:29

il scuteste steaua de aceste sume,castiga ambele meciuri si termina dinamo pe 3

Daca te gandesti e mai bine pe 3 unde ai sanse mari in Europa League decat locul 2 unde patesti o noua rusine gen City si o eliminare rapida din Ch. league. Apropo pt echipa noastra de pe 2 e pregatit in ultimul unul din adversarii: Sevilla, Napoli, din nou City..un fleac nu-i asa :-)

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Mai 2017, 12:29

il scuteste steaua de aceste sume,castiga ambele meciuri si termina dinamo pe 3

Vezi toate comentariile (8)
Comentează