FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA, 20:45, DIGI 1, TELEKOM 2, GSP.RO

Știrile momentului de la Arena Națională » Omul care le poate "fura" titlul roș-albaștrilor + Situație jenantă la gazde în meci decisiv

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 19:35

În această seară se joacă meciurile care vor decide campioana României în sezonul 2017-2018, care se va alege dintre FCSB și CFR Cluj.

CRIZĂ DE EFECTIV LA MECIUL DECISIV

Deși e un meci cât un sezon pentru roș-albaștri, Nicolae Dică nu are suficienți jucători pentru partida de azi cu Astra, de la ora 20:45. Denis Alibec nu e inclus în lot după certurile din ultima vreme cu Dică, iar Florin Tănase a suferit o accidentare înaintea jocului și nu a fost oprit în lot.

Astfel, deși are dreptul la șapte rezerve pe bancă, FCSB a trecut pe foaie doar șase rezerve: Andrei Vlad, Ionuț Larie, Lucian Filip, Valerică Găman, Cristi Tănase și Dennis Man. Marea noutate la roș-albaștri o reprezintă revenirea în primul "11" a lui Constantin Budescu.

"Hoțul" Abang, titular!

Anatole Abang e titular pentru Astra, deși în zilele premergătoare meciului a avut mari probleme cu colegii, care l-au acuzat de furt. Poliția a luat declarații ieri de la camerunez, însă asta nu l-a împiedicat pe antrenorul Gigi Mulțescu să înceapă cu el încă din start împotriva FCSB-ului.

Abang e acuzat de propriii coechipieri că le-ar fi furat 1.100 de lei și ar fi fotocopiat mai multe carduri cu care ar fi încercat să cumpere mai multe produse de lux de pe internet. (Mai multe detalii AICI!)

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Bălaașa, Planici, Momcilovici - Nedelcu, Ov. Popescu - Budescu, Teixeira, Fl. Coman -  Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Larie, L. Filip, Găman, Cr. Tănase, Man
Antrenor: Nicolae Dică

Astra: Iliev - Al. Stan, Erico, Polczak, Radunovici - Takayuki, Mrzljak - Balaure, Fl. Matei, Abang - Vera
Rezerve: Lazar, Val. Gheorghe, Biceanu, L. Buș, Butean, Chiriac, Moise
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
merace
merace  •  20 Mai 2018, 20:47

Ce mai circ, deci fiindca FCSB are doar 6 rezerve si nu 7, e in mare criza de jucatori?! :D

merace
merace  •  20 Mai 2018, 20:46

Nu cred ca Dica nu are jucatori. Mai degraba e o soparla de presa in stil Gigi...

davidblack
davidblack  •  20 Mai 2018, 20:36
Postat de cetateanul_surmenat pe 20 Mai 2018, 20:26

Pai si voi ati uitat RUSINEA MAXIMA patita cu Knatspirnuffelag, la care se adauga 17 nasturi, elfii, vorskla si altele.

vezi ca acele echipe ( sunt din islanda . albania , ukraina ) acele tari sunt peste romania !!!! nu vad unde este rusinea ????

Vezi toate comentariile (12)
Comentează