FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Îl aşteaptă pe Filipe Teixeira » CS U Craiova vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor cu mijlocaşul Petrolului

Filipe Teixeira
Filipe Teixeira

Articol de - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 20:59

CSU Craiova speră să rezolve transferul portughezului de creaţie de la Petrolul, mai ales că au apărut complicaţii privind aducerea lui Chanturia
Oltenii vor să rezolve transferul unui fotbalist de creaţie în zona mediană. Au pus ochii pe doi jucători care au excelat în sezonul de toamnă în Liga 1: Giorgi Chanturia, 21 de ani, de la CFR Cluj, şi Felipe Teixeira, 34 de ani, de la Petrolul. În privinţa giorgianului, negocierile sînt mai dure, întrucît cei de la Hellas Verona, care deţin drepturile lui federative, nu vor să-l cedeze prea ieftin. Astfel că "juveţii" s-au implicat mai mult pe a doua pistă, încercînd aducerea lui Teixeira.

Lusitanul este de acord cu eventualul transfer în Bănie, însă aşteaptă ca ambele cluburi să ajungă la o înţelegere. Teixeira este pe placul lui Săndoi şi al lui Cârţu, se speră ca el să vină măcar din al doilea stagiu din Antalya, care va începe pe 29 ianuarie. Portughezul are un salariu de 15.000 de euro pe lună la Ploieşti.

6,77 este media notelor din Gazetă ale lui Teixeira, a doua cea mai mare de la Petrolul, după Pecanha (6,80)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ipsilante
ipsilante  •  12 Ianuarie 2015, 10:16

Ar fi bun Teixeira dar nu ni-l permitem... !5.000 dolari sau euro pe luna este enorm pentru situatia de criza din Romanica... Ne vom descurca cu ce avem sau asteptam, poate apare un alt mijlocas de creatie, care sa fie si bun si sa ni-l si permitem. Trebuie sa scapam, mai intai, de jucatorii care doar INCASEAZA si nu JOACA... Dananae, Varga, etc. care produc doar PAGUBA! FORZA STIINTA!

bunga_bunga
bunga_bunga  •  10 Ianuarie 2015, 18:54
Postat de doru5 pe 10 Ianuarie 2015, 18:49

Ce sa caute in satra???? Cu ce o sa-l platiti???? Cu lectii de ciordit portofele????

:)))) esti tare. amuzant comentariul!

doru5
doru5  •  10 Ianuarie 2015, 18:49
Postat de pancone84 pe 10 Ianuarie 2015, 17:15

Teixeira e cel mai bun jucator din prima liga. Pacat ca nu revine la Rapid. Clona face un mega transfer daca il ia.

Ce sa caute in satra???? Cu ce o sa-l platiti???? Cu lectii de ciordit portofele????

Vezi toate comentariile (12)
Comentează