FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl blochează Tamaș pe Enache? Ultimul transfer al Stelei rezolvă marea problemă a lui Reghe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 15:14

În această iarnă, Steaua a negociat în mai multe rînduri cu Astra, pentru transferul lui Gabi Enache, jucător dorit cu insistență de Reghecampf și de Gigi Becali.

Antrenorul Stelei dorea să îl reprofileze pe mijlocaș și să îl folosească pe postul de fundaș dreapta, acolo unde roș-albaștrii sînt deficitari.

Acum, Steaua s-a înțeles cu Gabi Tamaș, iar jucătorul va semna în curînd contractul. După transferul acestuia, Reghe rezolvă problema din defensivă. În centru liniei de fundași vor evolua Varela și Tamaș, iar pe postul de fundaș dreapta va evolua Paul Papp.

Astfel, Enache nu ar avea unde să evolueze la Steaua, în condițiile în care în linia de mijloc Reghe are foarte multe soluții.

În plus, cei de la Astra susțin că în ultimele zile cele două părți nu au mai vorbit despre transfer.

"Eu nu mai știu nimic despre transferul lui Enache. În ultimele zile nu s-a mai mai vorbit nimic cu Steaua" Dani Coman, președinte Astra, la Digi

Citește și: Primele imagini cu Tamaș la antrenamentele Stelei! » Cînd poate debuta fundașul sub comanda lui Reghe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
copacabana_70
copacabana_70  •  03 Februarie 2016, 20:40

Vad aici tot felul de comentarii ale suporterilor echipei de militieni si securisti...mars la voi in coteț...vedeti-va de securistul de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  03 Februarie 2016, 17:21

Tamas joaca si portar?! Ca asta e cea mai mare problema a Stelei, fundași dreapta mai găseam ...

chronic
chronic  •  03 Februarie 2016, 16:41

papp??? aoleuuuuuuuuuuuuu.....hai cu enache mai repede

Vezi toate comentariile (4)
Comentează