FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Îl dă în judecată pe Reghe? » Tony s-a enervat după ce a aflat că Steaua a renunţat la el

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 23:00

Tony e revoltat de faptul că cei din Ghencea au anunţat că renunţă la el din cauza unor probleme medicale pe care fotbalistul le-ar avea la genunchi şi vrea să solicite despăgubiri


Steaua nu l-a mai achiziţionat pe Nwakaeme Tony, dar se va alege cu un necaz. Atacantul nigerian s-a enervat rău cînd a auzit că roş-albaştrii au pus ratarea transferului pe seama accidentării sale la cartilajele genunchilor.

"Nu mi se pare normal ca oameni care nici măcar n-au fost prezenţi la vizita mea medicală să spună că am mari probleme de sănătate! O să-i dau în judecată pe cei de la Steaua pentru că nu sînt profesionişti şi mi-au afectat imaginea. Toată lumea o să spună acum că dacă am fost refuzat de Steaua pe motive medicale nu sînt bun pentru nici o altă echipă. Corect era să vorbim faţă-n faţă despre eventualele mele probleme, nu să apară la televizor şi să spună lucruri neadevărate" a fost mesajul transmis de Tony din Nigeria prin intermediul apropiaţilor.


"Nu este adevărat că aş avea probleme de sănătate! Am fost la Bucureşti, am făcut vizita medicală, dar nu ne-am înţeles la bani. Oferta Stelei nu mă avantaja"
Tony, în presa din Nigeria

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (28)
totticad
totticad  •  13 Iunie 2013, 11:46
Postat de alpin pe 13 Iunie 2013, 10:38

Daca Tony are un certificat medical care spune ca acele afectiuni sunt inventii, Steaua se va alege cu o noua condamnare!

Cel putin 10 ani pentru asa ceva :DDD

edward.
edward.  •  13 Iunie 2013, 11:37

Voi chiar credeti ca clubul ar da declaratii asa doar sa fie date ? Tony incearca si el ca tot omul sa lase impresia ca nu are nici o problema medicala pentru a-si gasi echipa mai repede. Dar sunt convins ca exista certificate medicale care sa sustina ceea ce a declarat clubul.

alpin
alpin  •  13 Iunie 2013, 10:38

Daca Tony are un certificat medical care spune ca acele afectiuni sunt inventii, Steaua se va alege cu o noua condamnare!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează