FOTBAL  »  Superliga  »  AALBORG - STEAUA, JOI, 20:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Îl ţinea rezervă, iar acum are numai cuvinte de laudă la adresa lui: "Vor veni oferte importante pentru Claudiu Keşeru"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 11:34

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul lui Al Hilal, a vorbit despre evoluţiile senzaţionale ale lui Claudiu Keşeru în acest an, atacantul Stelei reuşind să înscrie 30 de goluri în acest sezon.
"Claudiu joacă bine acum, marchează multe goluri şi acest lucru este bun pentru el, pentru Steaua, pentru naţională şi pentru fotbalul românesc. Am spus de cînd a venit că va avea nevoie de timp. Venise după o perioadă grea în Franţa şi am spus că trebuie avută răbdare cu el.

A fost adus la Steaua pentru a marca. Are în spate o echipă foarte bună. Are calităţi de a marca. Şi-a îmbunătăţit condiţia fizică şi acest lucru se vede în contactul cu adversarii. A înscris de multe ori în momente de presiune şi acest lucru i l-am cerut la Steaua. Mă bucur că s-a impus şi vor veni şi ofertele importante şi pentru el", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

9 goluri a marcat Keşeru pentru Steaua în mandatul lui Reghe

5 meciuri a început ca titular vîrful din cele 19 în care a jucat cu Reghecampf antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
madskills
madskills  •  27 Noiembrie 2014, 09:00
Postat de ftwraku pe 26 Noiembrie 2014, 13:11

si eu am zis ca el nu si-a gasit un alt angajament in Ligue1,dar ca in Liga1 o sa fie golgheter la ce se joaca la noi...a stat vreo 11 ani prin Franta,insa in Liga1 a marcat deja dublu fata de cate goluri a dat in Ligue1... Strainii au alta scoala,alta educatie...De aia si Piovaccari ala a venit in Romania la 30 de ani far sa marcheze vreun gol in Serie A si aici era mare marcator....Plus ca in straintate te taxeaza aia si la comportament. Bine nu e cazul lui Keseru,asta isi vede de treaba lui,e un jucator OK....Si Rusescu daca nu se accidenta iar dadea o gramada de goluri in Liga1...asta e,fotbalul romanesc este slabut. Sunt 3-4 echipe,restu sunt la pamant,ce sa mai ....

Slabut e un cuvant bland pentru fotbalul romanesc. Daca nu se schimba nimic, o sa ramana maxim 10-11 echipe. Keseru e superstar la noi si cum ai zis si tu in afara era..no comment. Bine, in Franta oricum nu se marcheaza excesiv de mult (ma refer la echipele micute) dar chiar si asa..Nu exista fotbalist roman in ultimii 10-15 ani care sa fi plecat de aici si sa fie vedeta in afara, indiferent de echipa si de tara. Poate doar Radoi la arabi, daca trebuie sa dam neaparat un nume. Vai de capul nostru..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:13

sa vina vere, sa vina.. si sa se duca dupa ele, sa se duca..))

smdb
smdb  •  26 Noiembrie 2014, 13:40

"Claudiu joacă bine acum, marchează multe goluri şi acest lucru este bun pentru el, pentru Steaua, pentru naţională şi pentru fotbalul românesc." Serios, RegheMeister?! Keseru juca la fel de bine si in vremea marelui Reghe, dovada fiind faptul ca a inscris aproape de fiecare data cand a fost introdus. Dar deh, Reghe, vrand sa para Guardiola, juca cu Chipciu unic varf iar Keseru saracul, neavand nici impresarul care trebuie, era a 2-a optiune de pe banca dupa Piovaccari sau chiar a 3-a dupa Iancu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează