FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îl vrea plecat?! Reacție surprinzătoare a lui Florin Bratu când a fost întrebat despre Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 23:14

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, l-ar fi anunțat deja pe Negoiță că va pleca la finalul acestui sezon, indiferent de rezultatele următoare.

Florin Bratu a comentat și el informația și e de părere că echipa trebuie să meargă înainte.  Însă cuvintele cu care a spus-o au fost oarecum ciudate, având în vedere că cei doi oficiali ai clubului sunt nedespărțiți.

"Nu știu ce a zis Danciu, n-am vorbit cu el înainte. Oricum ar fi, Dinamo trebuie să continue fără oameni care nu sunt conectați la fenomen. Sau cine știe, poate Danciu are alte probleme, mai importante. În orice caz, Dinamo trebuie să continue munca și fără mine sau fără Dănciulescu", a zis Florin Bratu la TV Digi Sport. 

Citește și: Se dezintegrează Dinamo? Ionel Dănciulescu s-ar fi decis: "Am și eu o limită"

"E unul dintre cele mai grele momente de când sunt eu la echipă. S-au investit cam cei mai mulți bani de când sunt eu pe acest post. E clar că banii nu aduc și rezultate obligatorii. Am și eu o limită privind situația în care e echipa. Vom vedea ce va fi" Dănciulescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  13 Martie 2018, 11:07

Stefan Nica, sigur se va dezintegra si va disparea numele asta sovietic.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  13 Martie 2018, 10:05

caracter de Kalasnicov ,mai" frate "vitreg ,esti un fluture pe Lampa pe langa Danciu gol,sa nu uiti asta .

306640699727631
Nae Ionescu  •  13 Martie 2018, 06:49

ESTE GREU DE COMENTAT ASA CEVA . DANCIULESCU ESTE UN OM BUN SI IUBITOR DE CLUB. DACA PLEACA CEVA S-A INTIMPLAT SAU INTUIESTE CA SE VA INTIMPLA. SI DECIT SA FIE DAT AFARA DE CEI CE VOR VENI VA PLECA SINGUR. SE PREA POATE. ORICUM ESTE O PROSTIE SA TE DESPARTI DE UN OM CARE SSUFERA CARE A PUS UMARUL SI A FOST LINGA DINMAO MEREU SI LA BINE SI LA GREU. SI DACA VA PLECA DINAMO VA CONTINUA. VOR FI SI ALTII CARE VOR PTUEA FI IN LOCUL LUI INSA IMI PARE RAU CIND PLEACA UN OM IUBITOR DE CLUB SI CARE A LUPTAT IN CELE MAI NEGRE MOMENTE CA ACEST CLUB SA EXISTE. DANCIULE DACA NU ESTI FORTAT SA FACI ASTA ITI SUGEREZ SA RAMII. NU FACE PROSTII BAZATE PE DECIZII LUATE SUB VREO STARE EMOTIONALA. LA CIT DE GREU ESTE AZI IN ROMANICA SI CHIAR IN LUME NU FACE PROSTII SA PLECI. DA TOTUL ARE O LIMITA SI DACA AI FOST JIGNIT SAU SIMTI CA CINEVA ISI BATE JOC DE TINE ATUNCI ESTI DE INTELES. BAFTA!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close