FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - VOLUNTARI 1-0

Ilfovenii critică arbitrajul » Ce au spus Florin Marin și Alexandru Coman după eșecul cu Timișoara

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 20:26

Florin Marin a discutat despre meciul pierdut de echipa sa cu Poli Timișoara, în deplasare,  scor 0-1. Consideră că prestația arbitrului a contat destul de mult în stabilirea scorului final. 

"Noi am făcut jocuri bune, în afară de meciul cu Astra, unde am avut o evoluție modestă. Timișoara ne-a dominat din punct de vedere fizic, dar cred că penalty-ul și eliminarea lui Cernat au fost două erori ale arbitrilor.

Am alergat mult, dar n-am reușit să avem ocazii de a înscrie. Ne-a lipsit foarte mult Costin Lazăr, un jucător foarte important pentru noi, controla mijlocul terenului, pasa foarte bine, iar astăzi i-am simțit lipsa" , a declarat antrenorul lui FC Voluntari, Florin Marin la Dolce.

CE A ZIS ALEXANDRU COMAN

"Avem o serie negativă, sperăm să depășim acest moment. Au fost două faze care au influențat jocul în această seară, faultul lui Cernat nu a fost de roșu, a contat foarte mult acea eliminare. De altfel, am înțeles că faultul de la penalty a fost înafara careului.

Acum, ne va lipsi Cernat în meciul din Cupă, este un jucător foarte important. Totuși, cred că avem toate șansele să o învingem pe ASA" , a spus Alexandru Coman.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
983732924972315
Soos Vilmos  •  10 Decembrie 2016, 12:31

Mai miticilor, va cam sta in git Timisoara, dar si noi ne-am cam saturat de voi.

368023036732853
Iuga Mircea  •  10 Decembrie 2016, 06:58

Da au gresit arbitri ca nu au validat golul lui Seroni,iar 11m.afost in careu nu in afara lui.Cernat la experienta lui trebuie sa stie ca intrarea cu talpa pe pulpa adversarului plus ca a avut si intensitate este de ROSU direct!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează