FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Dumitrescu a analizat-o pe Steaua și găsit marea problemă: "Și-a pierdut identitatea! Poate s-a renunțat prea repede la băiatul ăsta"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 09:55

Ilie Dumitrescu, fost jucător la Steaua, a comentat evoluția echipei roș-albastre în meciul cu FC Voluntari, 3-2, și a evidențiat problemele pe care echipa lui Reghecampf le-a avut în acest sezon.

" Steaua și-a pierdut din identitate! Față de perioada Reghecampf din trecut, chiar și față de perioada când a revenit pe bancă, în care controla jocul și făcea presing în terenul adversarului, acum nu mai e nimic la fel.

Îmi pun și eu o întrebare. Poate că s-a renunțat foarte ușor la băiatul ăsta, la Neubert. Pregătirea fizică era total diferită cu Neubert. E adevărat și că nici Boldrin, nici De Amorim și nici Tănase n-au făcut pregătirea cu noul preparator fizic.  Este o perioadă complicată. Steaua nu are consistență și nu este Steaua cu care noi suntem obișnuiți.

Nu este foarte ușor să poți într-un timp foarte scurt să cristalizezi un "11" sau măcar să știi 8-9 jucători titulari și să ai anumite relații de joc.

Păi, am văzut acum că îl treci pe Tamaș fundaș dreapta și tot e o problemă. Apoi, pentru că Tamaș are cartonaș, îți intră Enache și te dă peste cap. Începi cu Moke mijlocaș central, face un meci bun, apoi îl retragi fundaș central. Deci sunt probleme în momentul de față pentru Reghecampf", a spus Dumitrescu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
288639464822346
Il Solitario  •  26 Septembrie 2016, 17:38

Iliuță, Neubert a plecat, nu s-a renunțat la el...

sexilian
sexilian  •  26 Septembrie 2016, 17:22

te pacalesti ilie,naravul cu arbitri e acelasi

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Septembrie 2016, 17:15

Luati medicamente ma ,sa va treaca deziluazia.mai lasati-o in colo de stea . Mai sunt atatea echipe in Liga 1.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează