FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu a rămas mască după ce a văzut un jucător de la FCSB: "Vreau să știu ce mănâncă"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 10:54

Ilie Dumitrescu, fost jucător la Steaua, a vorbit despre portughezul Filipe Teixeira, mijlocașul celor de la FCSB.

Dumitrescu l-a lăudat pe fotbalistul de 37 de ani pentru evoluția din meciul cu CFR Cluj, 1-1, în ciuda vârstei pe care o are.

"M-a uimit Teixeira! A fost cel mai bun jucător de la Steaua. M-a uluit! Vreau să știu ce mănâncă băiatul acesta, cum se antrenează și câte abdomene face pe zi.

Este incredibil cum se mișcă și ce randament are la 37 de ani. În repriza a doua cu CFR Cluj, când a jucat lângă Pintilii, a fost excelent. Dar el a jucat bine și în prima repriză", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Teixeira a venit în vară la FCSB și are 3 goluri în 23 de meciuri jucate în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători ai roș-albaștrilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
stelbz
stelbz  •  12 Februarie 2018, 14:23

Uf !!! Asa este. A jucat exceptional toata partida. Desi Man, Coman, Nedelcu sunt cu peste 15 ani mai tineri nu alearga nici pe jumatate cat Teixeira. Si regretul este si mai mare cand ma gandesc cat de determinant ar fi fost acest fotbalist in echipa(poate chiar in titlurile de campioana din ultimii ani !) daca ar fi fost adus macar in ultimii 7 ani....

zagna
zagna  •  12 Februarie 2018, 11:48

Tiexeira asta joaca: MIJLOCAS CENTRAL ! Numai dica nu vrea sa afle...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close