FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu analizează marea schimbare pe care Dică o propune la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 09:04

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, vrea ca echipa sa să joace în sistemul 3-4-3, pe care îl pregătește intens la antrenamente.

Ilie Dumitrescu, fost antrenor la echipa roș-albastră, a analizat jucătorii din lotul stelist și a declarat că Dică poate folosi acest sistem datorită jucătorilor pe care îi are la dispoziție. În plus, a prezentat și avantajele ideii lui Dică.

"Dică are în lot jucători să poată folosi orice sistem îi vine lui în minte: 4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-2, pentru că are și jucători de benzi, și chiar și 3-4-3.

Cu Nedelcu și cu Pintilii în fața celor trei fundași centrali va exista un echilibru. În plus, în axul central va fi o forță extraordinară, datorită calităților foarte bune pe care cei doi le au pe faza defensivă. Ambii fac conexiunea foarte bine între compartimente și intră bine în posesie. E clar că poți risca cu doi atacanți, când ai doi astfel de închizători și trei fundași centrali.

Acest joc cu trei fundași centrali, poziționați între colțurile careului de 16 metri, are un avantaj și prin faptul că poți subordona adversarul pe construcție. Acolo ai avea superioritate. În plus, poți avea o posesie mult mai bună, datorită celor doi închizători, Nedelcu și Pintilii în cazul de față", a spus Dumitrescu la TV Digi Sport.

Cum ar putea arăta FCSB: Niță - Bălașa, Larie, Momcilovici - Enache, Nedelcu, Pitilii, J.Morais - Budescu, Alibec, Fl. Tănase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
10202925648180625
Eugen Qy  •  23 Iunie 2017, 11:46
Postat de buf_m pe 22 Iunie 2017, 10:55

Fara ENACHE . !!!!

Cu Budescu in locul lui Enache la mijloc si Gnoere in locul lui Budescu in atac iata o echipa capabila sa se lupte in Cupele europene !!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Iunie 2017, 15:29

dumitrescule, lasa analiza si apuca-te serios de munca! habat nu ai de analiza, bati campii, plictisesti si monopolizezi toate emisiunile la care participi!

valentinn10
valentinn10  •  22 Iunie 2017, 15:03

Orice stil ar folosi Dicanio la ce jucatori are e imposibil sa nu - i iasa dar mai trebuie pus ceva ... SUFLET, mult SUFLET DE STELIST...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează