FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, dezvăluire neașteptată despre Alibec: "Am vorbit cu el și mi-a spus" + Veste URIAȘĂ pentru atacant și pentru steliști

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 19:46

Ilie Dumitrescu susține că a purtat o discuție cu Denis Alibec în care atacantul lui FCSB i-a transmis că și-a schimbat atitudinea și vrea să dea tot ce are mai bun pentru a reveni în vârf de formă. În plus, conform spuselor lui Dumitrescu, Alibec și-a revenit după ce a suferit pe finalul anului de pubalgie.

"Eu am informații că Alibec și-a schimbat atitudinea și că e pozitiv. Vrea să ajungă la un nivel bun de pregătire și vrea să demonstreze. Becali spune că are 95 de kilograme la 1.87 metri. Ar trebui să aibă 86 de kilograme, dar el are masă musculară multă. Dacă Alibec va face pasul la o echipă din Vest veți vedea altceva în jocul său. Cred că Alibec a înțeles mesajul fanilor.

Am vorbit câteva momente cu el și mi-a spus că e dornic să ajute clubul și să demonstreze. El s-a refăcut total. Asta e o veste foarte bună, acum participă 100% la antrenamente.

În afară de ambiție și determinare vreau să am și meniul pe care-l are în cantonament. Și eu mâncam ciocolată ca el. Iordănescu venea în cantonamente nu să vadă dacă avem alcool, ci să vadă dacă avem torturi", a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
bodrin
bodrin  •  12 Ianuarie 2018, 11:47

Mi se pare foarte important ce spune un "fotbalist". Sunt baieti bine crescuti, cu educatie desavarsita in scoli inalte, seriosi si cu frica de Dumnezeu...

daweroirl
daweroirl  •  12 Ianuarie 2018, 10:32

Il vrei la rinamo ?

stoichkov8
stoichkov8  •  12 Ianuarie 2018, 03:47
Postat de randoom.__ pe 11 Ianuarie 2018, 22:53

43 de commenturi,niciunu la subiect. wtf? in fine,alibec daca revine la forma care a avut-o acum un an la Steaua,poate fi vandut lejer cu 5 milioane de euro. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

eu sper sa.si revina Ali. la randament. 2 goluri de acum inainte. :))) cred

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close