FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Ilie Dumitrescu e surprins de 3 echipe din play-off: "Erau pe perfuzii, ca un pacient despre care nu se știa dacă va mai trăi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 20:29

Ilie Dumitrescu a făcut analiza a trei echipe calificate în play-off și e convins că Viitorul, Astra și Dinamo vor face o figură frumoasă.

"Vom vedea o echipă a Viitorului care se va bate la titlu până în ultima etapă. Am vorbit personal cu Gică (n.r. Hagi) şi ştiu că a schimbat total strategia faţă de anul trecut, când echipa n-a mai avut rezultate în play-off.

Viitorul este acum o echipă care are nişte principii clare de joc, automatisme, relaţii de joc, prestează mereu acelaşi fotbal, se vede că au o idee, dar şi un plus de maturitate. În plus, arată foarte bine şi fizic.

Apoi este Astra, o echipă care era pe perfuzii, cu probleme medicale grave, un pacient despre care nu se ştia dacă va mai trăi şi care acum a ajuns la o serie de 7 victorii. De ce? Pentru că are jucători de valoare, experimentaţi, plus că acolo nu există presiune.

Mai este Dinamo, o echipă care mi-a plăcut foarte mult, o formaţie care arată foarte bine, care se vede cu ochiul liber că este organizată. În plus, a crescut în agresivitate, nu mai sunt momente de respiro în joc, nu mai văd jucători care nu sunt concentraţi în timpul meciurilor", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Program play-off: 

Astra - CSU Craiova, sâmbătă 11 martie, 20:30 TV Digi, TV Dolce, Look
Steaua - CFR Cluj, duminică 12 martie, 20:30 TV Digi, TV Dolce, Look
Viitorul - Dinamo, luni 13 martie, 20:30 TV Digi, TV Dolce, Look

*toate meciurile sunt liveTEXT și video pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  12 Martie 2017, 00:00
Postat de dinamo_fan pe 11 Martie 2017, 22:15

a ajuns si Ilie Dumitrescu mare specialist in fotbal. cele 4 etape antrenate in care s-a facut de rusine la Steaua il recomanda.

Am inteles ca esti fan Dinamo dar sa-l urasti pe Ilie doar pentru ca n-a jucat la voi mi se pare o mare prostie. Nici eu nu le am cu fcsb-ul asta dar crede-ma ca nici Ilie. Ca jucator la Steaua a fost unul la nivelul caruia nu vor mai ajunge fotbalistii romani vreo 20 de ani de aici incolo. Poate ca n-a stralucit ca antrenor dar asta nu inseamna ca nu stie fotbal si nu poate sa comenteze pe marginea acestui fenomen. Daca mi-a placut ceva la Ilie a fost ca s-a ridicat deasupra conditiei sale de ***, a luat lectii de dictie si pe bune, omul se exprima azi mai bine decat multi dintre cei care comenteaza aiurea pe aici si mult mai bine decat toti fotbalistii de azi pe care i-am vazut la tv si care sufera de aceleasi ticuri verbale. Si vezi ca la fcsb nu ai cum sa te faci de ras ca antrenor. Si n-ai cum s-o faci nicaieri in lume in doar 4 etape. La fcsb e o nulitate de antrenor care-l face pe Ilie sa para pistol cu apa pe langa el si sta acolo ca...asa vrea Gigi. Si nu neaparat toti cei care au plecat cu scandal de la fcsb au fost slabi ca antrenori si nici cei care au ramas n-au fost neaparat buni. Acolo e cu totul altceva si tine de ezoterism :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  11 Martie 2017, 22:40

Maine-s ... clujean :-))) Forza, Forza CFR :-))) Orice punct pierdut de fscb e bine venit :-))) La ce am vazut pana acum CFR si Viitorul sunt echipele care ar merita sa castige campionatul.

ando89
ando89  •  11 Martie 2017, 22:22

Cașmir:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează