FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie Dumitrescu îl pune în gardă pe Dică: "Petrescu e bolnav, e obsedat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 21:53

Ilie Dumitrescu o avertizează pe FCSB cu privire la fazele fixe ale celor de la CFR, care sunt foarte buni la acest capitol. 

În schimb, FCSB a arătat la meciul câștigat cu Gaz Metan, 2-1, că are probleme exact la acest gen de faze. 

”Există mari probleme în jocul Stelei la fazele fixe. Petrescu e bolnav, e obsedat. Lucreaza de la mic dejun și la prânz și până la cină faze fixe. Cred că le face și în dimineața jocului”, a spus Dumitrescu la TV Digi Sport.

Însuși Dică a confirmat problemele la duelurile aeriene pe care le are echipa sa: ”Nu am câştigat duelurile aeriene, chiar dacă avem fundaşi cu talie. Am greşit la fazele fixe. Pentru a câstiga campionatul trebuie să dăm mult mai mult. Îmi doresc mai mult pe faza defensivă".

FCSB, locul 2, și CFR Cluj, locul 1, se vor întâlni sâmbătă de la ora 20:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, LookTV și TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
stelbz
stelbz  •  08 Februarie 2018, 10:41

FcSteauaB poate castiga partidele cu CFR si Dinamo cu o singura conditie: fiecare jucator sa joace la capacitatea proprie de rezistenta si tehnica. Am vazut cum de fiecare data cand este in teren Teixeira(la 37 de ani) joaca si inteligent si pana la ultima picatura de energie. Spre deosebire de Man, Tanase, Coman, Nedelcu s.a. care, ori dau dovada de indolenta, ori ca nu pot( la 20 de ani) decat pe jumatate din efortul depus de Teixeira. Despre modul cum ar trebui sa joace cu Lazio ce sa mai spunem ?

gannicus2014
gannicus2014  •  07 Februarie 2018, 22:46

petrescu e doar obsedat, *** e becali - balci de cate ori e sunat de prietenii lui de la emisiunile sportive

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 22:43

*** , Petrescu e obsedat de fotbal ,de tactica de performanta ,de a juca cu cei mai buni jucatori. OK,ti-ai facut datoria l-ai ""informat"" pe Dica, ce e greu ai facut ,urmeaza ce e mai usor,sa-ti urmeze antrenorul sfaturile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează