FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu îl pune la punct pe Denis Alibec și-i explică exact ce trebuie să facă pentru a fi un mare fotbalist

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 17:53

Fostul mare fotbalist stelist llie Dumitrescu a vorbit încă o dată despre situația lui Denis Alibec, exclus din lotul FCSB-ului după ultimele probleme discplinare avute.

"Trebuie să înțeleagă că  trebuie să manifeste o educație profesională: să fie mai disciplinat, să nu aibă kilograme în plus, să facă 1.500 de abdomene, să nu intre accidentat, pentru că altfel se compromite.  Eu l-am văzut atunci când nu avea probleme medicale că putea să decidă jocuri. Ce meciuri a făcut cu Viktoria Plzen și cu Sporting, să nu uităm asta.

Să înțeleagă și alt aspect: dacă era în altă parte nu se vorbea atât de el. Trebuie să muncească. Degeaba are calități. Dacă nu va înțelege acest aspect, peste ani vom vorbi despre « Denis Alibec, atacantul care a trecut pe la Steaua, dar a avut evoluții bune la Astra». Pentru mine, Alibec are minte de copil", a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
balauru48
balauru48  •  17 Octombrie 2017, 21:34

Ce meci a facut Alibec cu Sporting??? Cate goluri a inscris?

sibelius
sibelius  •  17 Octombrie 2017, 20:38
Postat de zizu pe 17 Octombrie 2017, 18:45

dumitrescu ? el vorbeste? cel care a probat toate femeile din londra ? el de ce nu a ajuns mare fotbalist?

Daca Halit Bec ar ajunge la nivelul lui Ilie Dumitrescu ar fi perfect.

stefan..
stefan..  •  17 Octombrie 2017, 19:35

Ce s-a mai olicait "presa " sportiva :))) ca Alibec nu a fost convocat de Daum. Inca o dovada ca distanta care ne desparte de nemti e covarsitoare. Daum? Un reper fotbalistic pozitiv, din pacate, pentru fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează