FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - LAZIO, 15 / 22 FEBRUARIE 2018

Ilie Dumitrescu laudă echipa lui Rednic care a jucat cu Lazio în 2007: "Dinamo de atunci era mai bună ca Steaua de acum!"

Ștefan Radu în duel cu Goran Pandev Foto: Gazeta Sporturilor
Ștefan Radu în duel cu Goran Pandev Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 18:58

Lazio va juca în 16-imile Europa League cu FCSB. În sezonul 2007-2008, italienii au eliminat-o pe Dinamo în turul trei preliminar al Ligii Campionilor (1-1 la Roma și 3-1 la București).

Ilie Dumitrescu a analizat echipa de atunci a lui Dinamo comparativ cu cea a lui FCSB care va întâlni Lazio în luna februarie.

"Dinamo de atunci e mai bună ca Steaua de azi. Să ai un Adrian Cristea, un Zicu, un Dănciulescu, un Niculescu, un Ropotan, chiar dacă era la început atunci, un Ștefan Radu, un Lobonț, numai jucători de valoare. Eu zic că Dinamo 2007 arăta mai bine decât Steaua de acum”, a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

"Eu nu vreau să zic prea multe de Dinamo, pentru că am jucat acolo. Nu am apucat să mai evoluez în retur, pentru că după primul meci am plecat în Belgia să mă operez. Dar și Steaua are o echipă foarte bună acum. Are în componență fotbaliști și experimentați și tehnici, de valoare, totul este ca la ora jocului tur să nu fie probleme medicale"
Ianis Zicu, absent la returul cu Lazio din cauza unei accidentări dure suferite în meciul de la Roma

Echipa lui Dinamo din meciul tur cu Lazio: Lobonț - Blay, Radu, Năstase, Pulhac - Ad. Cristea, Izvoranu, Ropotan, Zicu - Dănciulescu, Niculescu

Meciul tur FCSB - Lazio se va juca pe 15 februarie, la București, iar returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma.

Echipa-tip a lui Lazio la ora actuală: Strakosha - Bastos, De Vrij, Radu - Marusici, Milinkovici-Savici, Parolo, Leiva, Lulici - Luis Alberto, Immobile

FCSB n-a reuşit niciodată să câştige în faţa unei trupe din Italia şi a marcat într-un singur meci, 3-3 cu Napoli, din 13 disputate all-time.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
raikkonen79
raikkonen79  •  13 Decembrie 2017, 21:28
Postat de Danut Ognean pe 13 Decembrie 2017, 20:28

corect! steaua e in liga a patra dar numai fcsb-istul iosiv 1000 de conturi falci arsenie boca kwd moderatorul gigist al gsp o mai vede in iarna europeana! fortza dinamo! fortza cfr

Vezi ma ca mai sunt o gramada de echipe. Da-le forza tuturor, daca tot te-ai apucat.

raikkonen79
raikkonen79  •  13 Decembrie 2017, 21:26
Postat de dinamo_fan pe 13 Decembrie 2017, 20:44

Dinamo de anul trecut a umilita steaua cu 7-2..Dinamo din meciul cu Lazio cred ca deregla tabela in caz ca nu era pregatita pentru scoruri din 2 cifre.

Dinamo e data dracu. I-a umilit pe toti...pana a devenit o echipa umila.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Decembrie 2017, 20:44

Dinamo de anul trecut a umilita steaua cu 7-2..Dinamo din meciul cu Lazio cred ca deregla tabela in caz ca nu era pregatita pentru scoruri din 2 cifre.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează