FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Ilie Dumitrescu, reacție drastică la adresa lui Dan Petrescu: "Pe bune? Nu se poate așa ceva!"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 20:15

Ilie Dumitrescu este surprins de comportamentul lui Dan Petrescu, dar și de declarațiile pe care acesta le dă în ultima vreme. Fostul mare internațional român și jucător al Stelei nu înțelege ce se întâmplă cu antrenorul CFR-ului. 

"Îl cunosc foarte bine pe Dan Petrescu, nu credeam că poate să dea o astfel de declarație (n.r. "Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Așa se întâmplă pe la noi, pe aici").

Nu mi-am imaginat vreodată că poate să zică așa ceva. Pe bune? Când l-am auzit nu mi-a venit să cred.

Ok, e o presiune mare asupra lui. A cedat. Nu am crezut că pot să-l văd pe Petrescu așa cum l-am văzut la meciul cu Viitorul când avea 2-0. Trebuie să se controleze.

Are un comportament care nu-l mai reprezintă. E un profesionist desăvârșit, dar asta nu-ți dă dreptul să ai asemenea ieșiri. Nu se poate așa ceva . Nu spun că a înnebunit, dar nu se poate aşa ceva. Cu siguranţă că nu a înnebunit, dar trebuie să se cenzureze", a zis Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

"Vreau să-i întrebați pe cei de la Astra de ce cu noi mâncau pământul, dar cu Steaua n-a existat. Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Așa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iașiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt șocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărțile. Situația e clară!" Dan Petrescu 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
1654392864790165
Mayra Moldoveanu  •  25 Aprilie 2018, 09:55

Declaratiile Bursucului sunt alimentate din interior e presiunea mare il intelegem cand face astfel de declaratii la cald Daca Cfr nu castiga campionatu se desfiinteaza asa ca trag cu dintii doar ca are o competitoare care an de an se lupta la campionat si vrea sa- l castige pe teren nu la comisii.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Aprilie 2018, 09:38

dar noi clujenii cam care credeti ca e reactia " noastra " ? in ce va priveste!

131624217670160
Geani Muraru  •  25 Aprilie 2018, 09:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează