FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ilie Dumitrescu, reacție furtunoasă după episodul bahic de la Dinamo: "E inadmisibil ce au făcut Negoiță și Miriuță!"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 19:55

Ilie Dumitrescu se ia de Ionuț Negoiță și Vasile Miriuță după ce jucătorii petrecăreți au fost criticați în public la finalul meciului pierdut cu Viitorul, scor 0-4. A explicat cum crede că ar fi trebuit să procedeze conducerea. 

"E inadmisibil să ascunzi aceste probleme și apoi, la prima înfrângere, să ieși să spui totul și să dai vina pe jucători. Eu vă spun că acești jucători nu trebuie să fie puși la zid. Trebuia făcută ședință și să fie trimiși acasă în ziua meciului.

Și Negoiță și Miriuță au ieșit și au dat în jucători. Nu există să faci așa ceva! Negoiță trebuia să trimită decizia în ziua meciului cu Aerostar, să ceară să fie trimiși acasă, iar antrenorul să ia ce decizie vrea. Să se conformeze sau nu.

Eu n-aș renunța nici la Filip, nici la Hanca, nici la Dudea, la niciunul. Toți sunt jucători de valoare. Le-aș fi dat 10.000 de euro amendă, să o simtă, dar la antrenamente și meciuri să văd că dau 100%. Nu trebuie să fie trecuți pe linie moartă. Dar la acel joc trebuia să fie trimiși pachet la București.

Nu să fie criticați după un 0-4. Dacă s-ar fi întâmplat așa cum cred eu, alta ar fi fost atitudinea la meciul cu Viitorul, vă zic sigur", a zis Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
177175302708337
Mihai Savin  •  01 Noiembrie 2017, 13:37

Măsuri la Dinamo:suporterii doar vinovați,jucătorii nicio pedeapsă dureroasă.Blajini cu ei,drastici cu suporterii ce vor fotbal și nu afaceri.Ocrotim alcoolismul și prăbușim cea mai frumoasă galerie de priveliști impresionante din România.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 Noiembrie 2017, 10:09

dumitrescu si-a batut joc de emisiune si si-a persiflat colegii din platou

107487296349251
Mihai Ducu  •  01 Noiembrie 2017, 08:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează