FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ilie Năstase, despre brandul "Steaua": "Este turnul Eiffel? Au scos această sumă din burtă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 18:19

Ilie Năstase s-a declarat șocat de suma la care a fost evaluat brandul "Steaua" de către comisia MApN, 57 de milioane de euro, și nu crede că această evaluare ar fi corectă.

"Cine a evaluat această marcă? Dar ce este? Este turnul Eiffel, ce Dumnezeu au evaluat ei aici? Au scos această sumă din burtă, chiar nu înteleg cum au făcut evaluarea. Nu valorează 57 de milioane de euro toate bunurile Armatei", a declarat Ilie Năstase pentru ziare.com.

Fostul mare tenismen și unul dintre cei mai influenți suporteri roș-albaștri nu mai crede într-o rezolvare a conflictului dintre FCSB și CSA și nici nu crede că Armata va găsi un cumpărător dispus să plătească această sumă pentru marca "Steaua".

MApN a emis un comunicat prin care anunță faptul că brandul "Steaua București" a fost evaluat la 57,3 milioane de euro (Detalii AICI).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
194362334230310
Robert Damian  •  23 Februarie 2016, 09:55

Cum spun de luni de zile-DIVIDE ET IMPERA!!!(DEZBINA SI STAPANESTE!!) Tot ce i se intampla STELEI,(Tarata prin tribunale de CLUBUL COMUNIST DEPARTAMENTAL AL ARMATEI!!!!!!!!!!!)parasita de suporterii din Bucuresti,deposedata de dreptul de a juca si a se pregatii in Ghencea(unde joaca de-o viata!!),rezultatele slabe jucand fara aportul suporterilor,incercarea CSA-ULUI de a-l mulge pe Becali de bani,A FOST POSIBILA IN MARE PROPORTIE DE TRADAREA GALERIILOR,SI DE TRADAREA CATORVA DIN FOSTII STELISTI CARE AU JUCAT SAU ANTRENAT STEAUA!!!!Daca galeriile din Bucuresti,nu s-ar fi ALIAT CU DUSMANUL STELEI(in speta-CSA!!) le-ar fi fost extrem de greu sa faca ce fac acum ,dar prin dezbinarea suporterilor si TRADAREA GALERIILOR BUCURESTENE,SANT PE PUNCTUL DE A REUSII !!!Ce-o sa regretati,mai GALERIILOR,SUD-NORD-EST-VEST!!!!!!DAR PREA TARZIU!!!!!MULT PREA TARZIU !!!!!!!!!!

159273521119211
Florin Popescu  •  23 Februarie 2016, 08:16

TU AI GRIJA CIT VALOREAZA CE AI IN PAT NU MAI ITI DA CU PARERE DE *** CAA TE PASTE SI PE TINE SI PE BUZATA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  23 Februarie 2016, 07:57

Are dreptate Ilie Nastase, Ce mare valoare mai e Steaua? Cateva putini cu branza. De ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează