FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ilie Năstase a izbucnit: "Mi-e jenă. Ce dracului mai vorbim?! De ce nu joacă tot timpul așa?!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 12:12

Ilie Năstase a vorbit despre jocul decisiv pe care Steaua îl va disputa diseară la Iași cu CSMS, iar în momentul în care a auzit că moldovenii au promisă o primă specială a răbufnit.

"Mi-e și jenă să mă mai uit la fotbal. Ăștia de la Iași joacă cu Steaua, dar cu Pandurii ce au făcut? Dacă eram în prima etapă, mai făceau declarații Prunea și Șumudică? Ce dracului mai vorbim? De ce nu joacă tot timpul așa?", a spus Ilie Năstase la Digi Sport.

Fostul mare tenisman a comentat și decizia lui Gigi Becali de a-l pune în funcția de antrenor, începînd cu sezonul viitor, pe Mirel Rădoi.

"Nu știu cît se priecepe Mirel, cîtă experiență are. Cred că trebuia să aibă o funcție mai mică. Dar declarațiile lui Gigi Becali nu mi-au plăcut deloc. Păi tu faci declarații că vine Rădoi cu două etape înainte de final!

Trebuia lăsat în pace Gâlcă, să-și facă treaba, iar după finalul campionatului să fi făcut anunțul. Nu a procedat corect, nu mi-a plăcut!", a încheiat Năstase.

CSMS Iași și Steaua vor juca în această seară, de la ora 20:00, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look Plus și în format liveTEXT pe GSP.ro.

De la aceeași oră ASA va disputa pe teren propriu meciul împotriva Oțelului Galați, în direct pe Digisport 2, Dolcesport 2, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
823090347727657
Ro Dana  •  28 Mai 2015, 22:52

doru5
doru5  •  28 Mai 2015, 19:43

AL fel .... de ce s-a opus CFR impotriva ASA , cand toata presa sportiva presupunea un blat??? De ce a jucat AStra atata de bine impotriva ASA ??? Multe semne de intrebare.... vom vedea ce va fi azi !!

991531644190559
Basmaluta Mihai  •  28 Mai 2015, 19:36

Ce vrea Ilie ? Sa fuga CSMS din fata FCSB ca sa fie campioni ? La munca,taica, la munca !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează