FOTBAL  »  Superliga  »  BRĂNEŞTI

Ilie Stan a demisionat de la Brăneşti!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 14:07

Ilie Stan nu mai este antrenorul Victoriei Brăneşti. Fostul mijlocaş al Stelei a renunţat la colaborarea cu echipa ilfoveană din cauza situaţiei grele în care se află clubul. Brăneşti este pe locul 16, la nouă puncte de Gloria Bistriţa, prima echipa de deasupra liniei retrogradării

 

"Simt că nu mai pot scoate echipa din situaţia grea în care se află şi drept urmare, trebuie să renunţ", a spus Ilie Stan. Acesta a stat pe banca Brăneştiului din 2008, reuşind să aducă echipa din liga a treia pînă în primul eşalon în doar doi ani.

Şi Buzărin a plecat

Nu doar antrenorul principal este cel care a părăsit echipa în acest final de campionat. Directorul sportiv, Alin Buzărin, a spus că se retrage din fotbal după înfrîngerea, 2-4, de pe terenul celor de la Pandurii: "Nu vreau să fac parte din acest fotbal, drept urmare anunţ oficial că nu voi mai ocupa nici o funcţie la echipa Victoria Brăneşti"

Jucătorul Brăneştiului, Florentin Petre a comentat şi el situaţia de la echipă: "Acum tocmai am fost sunat de la club şi anuntat ca Ilie Stan şi-a dat demisia. Mîine urma să avem antrenament, deci cred că atunci vom afla exact care e situaţia la Brăneşti şi cine ne antrenează în continuare. Cu Ilie Stan, personal, n-am vorbit"

Victoria Brăneşti joacă pe 23 aprilie pe terenul propriu contra celor de la U Cluj la ora 12:00, meciul fiind transmis de GSP TV şi liveTEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cata2630
cata2630  •  20 Aprilie 2011, 14:08

pierderea mare pt.fotbal e buzarin... mare pierdere....de nemasurat....dar e ziarist...isi revine el...sunt posturi la taraf tv.....

gherghiceanuionel
gherghiceanuionel  •  20 Aprilie 2011, 14:03

Este imposibil ca o comuna ca Brenestiul...sa poata sa sustina financiar o echipa din primul esalon. Pacat ca Branestiul a luat locul altor echipe mult mai capabile. Imi amintesc ca acum un an mai multe echipe s-au plans ca ilfovenii nu joaca cinstit. Dumnezeu nu bate niciodata cu parul!

redsef2005
redsef2005  •  20 Aprilie 2011, 13:46

Hai sa ne amintim ca acum un an de zile papagalul de Buzarin se umplea de ridicol la o televiziune acum defuncta, declarand ca "Branestiul are echipa de Cupe europene", ca "nu are ce discuta cu Steaua si Dinamo", ca "o sa vedeti cand ajungem in Liga 1 ce echipa avem"!!! I-am vazut, sunt exact in nota altor comune electrificate - Scornicesti inainte de 89, Otopeni, Urziceni acum, se pregateste Chiajna - cu cluburi-fantoma, care au folosit doar la spalarea de bani a unor indivizi mai mult decat dubiosi, nu fotbalului romanesc!!! Drum bun in B, Branesti, si sa nu mai veniti inapoi!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează