FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - VOLUNTARI 0-0

Ilie Stan speră să reușească imposibilul: "Am încredere, suntem pregătiți pentru asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 22:27

Ilie Stan, tehnicianul lui ASA Târgu Mureș, a comentat evoluția echipei sale din meciul încheiat la egalitate cu FC Voluntari, scor 0-0.

"Îmi felicit echipa pentru joc, eu încă am încredere că vom reuși să evoluăm mai bine pe viitor.

Am întâlnit o echipă bună, care a scos rezultate bune în ultima vreme. Dacă gazonul era mai bun, poate că altul era rezultatul. Sperăm că în următorul meci de acasă vom avea la dispoziție un teren mai bun.

În fotbal, dacă n-ai continuitate, e foarte greu să ai rezultate. Sper că în următorul meci vom obține un rezultat mai bun. 

Sper că jucătorii mei vor crește în play-out și sperăm să rămânem în Liga 1. Suntem pregătiți pentru play-out", a spus Ilie Stan

Tehnicianul lui ASA a admis că nu mai există nicio divergență între el și conducerea tehnică a clubului, în ciuda faptului că a fost la un pas să fie demis săptămâna trecută.

"Am rezolvat problema cu conducerea. Altă întrebare? Lucrurile s-au liniștit", a spus Ilie Stan, la TV Dolce Sport.

ASA Târgu Mureș și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în primul meci din etapa a 25-a din Liga 1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează