FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Ilustrată de pe Dunăre » Brigada de la Pandurii - CSU Craiova s-a plimbat cu șalupa înainte de meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 00:00

A început o nouă ediție de campionat, ultima pentru arbitrul Cristian Balaj, cel care la finalul anului 2016 va spune adio arbitrajului, atingând limita de vârstă impusă de către Federație.

Înaintea meciului de vineri seară de la Drobeta Turnu-Severin, dintre Pandurii Tg. Jiu și CSU Craiova, arbitrul de 44 de ani, împreună cu cei din brigada sa, Ovidiu Artene, Vladimir Urzică și Florin Mazilu, au avut câteva momente de liniște și au fost să vadă Dunărea și chiar s-au plimbat cu o șalupă.

Cei patru n-au ratat momentul și-au făcut un selfie, care a ajuns pe pagina oficială de Facebook a "centralului" din Baia Mare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
doritor
doritor  •  24 Iulie 2016, 12:17

La camp. european s-au aratat arbitrage corecte cu interpretari care sa nu aduca ”pomeni” unora sau altora.Pacat ca ai nostri ”tineri (Tudor si Balaj) la Paris nu-nvata” ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Iulie 2016, 11:44

...de la anul nu vrem sa i mai vedem moaca pe vreun teren de fotbal...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Iulie 2016, 09:38

...acest arbitru din Baia Mare ...a imbatranit urat...speram sa iasa cat mai repede la pensie fara sa faca praf prea multe meciuri ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează